| Inaktivság | |
|
+12Lianna Forbes Theodore Hamilton Veronica Hamilton Elizabeth Marmorel Heily Anderson Craig McAllister Maxwell Evans Vincent China Repro Vanessa Vyserian Gabriel Morison Cerebro 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lianna Forbes Jegelt karakter
Hozzászólások száma : 18 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 26.
| Tárgy: Re: Inaktivság Kedd Aug. 16, 2011 7:43 pm | |
| Sajnálattal jelentem be, hogy nem tudok többet részt venni a fórum életében. Olyan oka van, amit itt nem kívánok megosztani, de higgyétek el nem túl szép dolog. Köszönöm mindenkinek, nagyon jól éreztem magam veletek! Talán egyszer visszatérek, de nem sok esélyt látok rá jelenleg. Jó volt veletek!
Lianna
Ui: Lianna mehet NJK-nak, vagy a kukába, rátok bízom | |
|
| |
Dean Newman Játékos
Hozzászólások száma : 19 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 24. Age : 35
| Tárgy: Re: Inaktivság Kedd Aug. 16, 2011 9:47 pm | |
| NAGYON FOGSZ HIÁNYOZNI! Kiírnám magamat vasárnap estig. Lehetséges, hogy fel tudok addig nézni, de nagyon valószínű, hogy nem fogok. Ha mégis, megpróbálok kötelességeimnek megfelelni, vagyis reagolni, de lehet, hogy csak chaten leszek. | |
|
| |
Kurt Wagner
Hozzászólások száma : 135 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 28. Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| Tárgy: Re: Inaktivság Pént. Aug. 19, 2011 9:02 am | |
| Holnap nem leszek gépközelben, csak vasárnap este várjatok tőlem reagot, és ez Craig karakteremre is érvényes. | |
|
| |
Maxwell Evans Játékos
Hozzászólások száma : 49 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 25.
| Tárgy: Re: Inaktivság Pént. Aug. 19, 2011 11:13 am | |
| A holnapi nap folyamán sanszos, hogy nem tudok regolni kedvenc xmenes korszak kalandomra és mivelemlékeim szerint holnapig kéne így lehet kimaradok a mostani körből, de igyekszem hamar hazérni és posolni, más különben előre is kérem bocsánatotokat, hogy eddig nem írtam és ha holnap se sikeredik. | |
|
| |
Trant Hardwin / Undor Jegelt karakter
Hozzászólások száma : 98 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 23. Age : 36 Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| Tárgy: Re: Inaktivság Vas. Aug. 21, 2011 7:58 am | |
| Hát akkor hivatalossá teszem a dolgot. A játékosi mivoltom, a napi több reagálásról leesik havi egy-kettőre. Úgyhogy sajnos fel kell mondanom a kalandjaimat, és ha lehetséges átváltanék egy nagyon lassú magánkalandra. Persze ha lehetséges. Az Exiles, a Kapj El! és a Első a sok közül kalandokat nagyon sajnálom. Úgyhogy Trant és Szotyi párosát ne sirassátok, még az oldalon marad, csak nagyon nagyon lassan | |
|
| |
Heily Anderson Nyali királylány
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 04.
| Tárgy: Re: Inaktivság Vas. Aug. 21, 2011 9:25 am | |
| Sajnálom, hogy ennyien távoznak És én is csatlakozom a többiekhez. Távozom az oldalról..jobban mondva nagyon nagyon inaktív leszek...Amikor tudok felnézek, de sajnos nem hiszem hogy enni fog, viszont jövő nyáron biztosan vissza térek, valamint szünetekben, szóval szeretném, ha megmaradnék még az oldalon, ha lehet Addig is sziasztok és jó játékot kívánok! Megint elment a nap, ahogy mindig szokott. Nem túl sok van már, amit még itt hagyott. Ami félig van kész, az ma félig marad. Engedd, hogy a dolgok most nélkülünk változzanak. | |
|
| |
Cerebro
Hozzászólások száma : 543 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.
| Tárgy: Re: Inaktivság Vas. Aug. 21, 2011 6:00 pm | |
| Sajnálattal hallom Mind hármótok karaktere épségben marad, ha vissza térnétek bármikor visszanyúlhattok hozzá. | |
|
| |
Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Inaktivság Vas. Aug. 21, 2011 8:33 pm | |
| Fenébe, mindenki itt hagy minket? Mi lesz így a kedvenc játékosaimmal/ chat warrioraimmal? | |
|
| |
Elizabeth Marmorel Játékos
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 04.
| Tárgy: Re: Inaktivság Hétf. Aug. 22, 2011 3:09 am | |
| Csillagom újra felragyog! Visszatértem! | |
|
| |
Veronica Hamilton Játékos
Hozzászólások száma : 12 Csatlakozás ideje : 2011. Aug. 04. Age : 35
| Tárgy: Re: Inaktivság Hétf. Aug. 22, 2011 3:32 am | |
| Én is visszatértem | |
|
| |
Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Inaktivság Szer. Aug. 24, 2011 3:17 am | |
| Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de itt hagyom az oldalt. Nem hagytam magam után kérdőjelet, mindenhova írtam. Vigyázzatok magatokra.... Aztán vasárnap visszajövök a balatoni nyaralásból, és ott folytatok mindent, ahol abbahagytam. Komolyrafordítva a szót nekem most kezdődik a nyár, és csütörtöktől vasárnapig nem leszek. | |
|
| |
Kurt Wagner
Hozzászólások száma : 135 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 28. Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| Tárgy: Re: Inaktivság Szer. Aug. 24, 2011 8:14 am | |
| Szombatig inaktív leszek, így a Korszak kilőve számomra, egyedül Kapitány meséjét folytatom, hogy ő ne szenvedjen hiányt a játékból. Ha minden igaz, szombattól ismét teljes jogú mesélője leszek ismét a fórumnak. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Inaktivság Csüt. Aug. 25, 2011 10:57 am | |
| Ismét eltűnök néhány napra, vasárnap estére már újra netközelben leszek | |
|
| |
Cerebro
Hozzászólások száma : 543 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.
| Tárgy: Re: Inaktivság Hétf. Aug. 29, 2011 9:14 pm | |
| Az elkövetkezendő időkben, amik alatt hónapokat kell érteni előfordulhat, hogy egy-egy napig nem leszek és kimaradok. Vagy ha leszek is, néha nem lesz időm írni, csak felkukkantok. Megértéseteket köszönöm!
(ettől függetlenül minden a régi stílusban halad tovább, csak olykor lehet kések egy napot a reagokkal) | |
|
| |
Kurt Wagner
| Tárgy: Re: Inaktivság Szer. Aug. 31, 2011 10:14 pm | |
| A mai napon két órától egy 24 órás asztali szerepjátékos versenyen vagyok résztvevő, így a mai nap és a holnapi nap délelőttje kiesik. De amint tudok, délután ismét írok, s mielőtt elmegyek, biztosítok minden kedves játékosomat, hogy kap reagot, míg itthon vagyok. Smile (De úgy láttam, hogy mindenkinek írtam, így rajtuk a sor)
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Inaktivság Vas. Szept. 04, 2011 2:49 am | |
| Bocs srácok, de úgy tűnik, én is jó időre inaktív leszek... Kezdődik a suli, és mivel ez a félév egész húzósnak ígérkezik lesz, így mellette nem igazán van időm játszani. Azért a többieknek jó szórakozást a játékhoz! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Inaktivság | |
| |
|
| |
| Inaktivság | |
|