-Ne.Ne!NE!
*Kiáltja elkeseredve, s közben öklével a falat veri, mintha arra számítana, hogy az majd megnyílik előtte, egérutat adva üldözői elől. Bármilyen meglepő, a csodálatos esemény elmarad, ráadásul üldözőinek is sikerül bekeríteni őt.*
-Tegye a kezét a tarkójára, és feküdjön a földre, ez az utolsó figyelmeztetés!!!
-Kérem, én nem akartam bántani senkit - felei reszkető hangon,s csakhamar könnyei is hullani kezdenek, elég szánalmas látványt nyújt - baleset volt.
-Három ember meghalt az ebédlőben, ha nem engedelmeskedik azonnal, tűzet nyitunk!
-Nézze...
*Neil hátrafordul, ám valószínű túl hirtelen teszi azt, az egyik katona ugyanis minden habozás nélkül tüzet nyit rá, és kollégái sem gondolják meg kétszer, hogy csatlakozzanak-e hozzá. Neil háttal zuhan a falnak, mellkasában legalább 2 tucat lyuk éktelenkedik, vére pedig szétterül az egész sikátorban. Bár a sérülés amit elszenvedett több mint súlyos, mégsem tűnik úgy, mint aki a halálán lenne, helyette csak nyöszörög valamit, alig érthetően.*
-h....hiba volt...
*A katonák már épp kiröhögnék ezért, ám ekkor valami furcsa történik. Neil vére mozogni kezd. Először csak apró buborékszerű formák törnek a felszínre, pár másodper alatt azonban ezek a kis gombócok megnőnek, majd kipukkadnak, és a helyüket groteszk kinézetű, ádázan vicsorgó lények veszik át, kik azonnal támadóikra vetik magukat. A katonák persze azonnal tüzet nyitnak, ám igyekezetük hasztalan, a nagyjából tacskó méretű lények ugyanis túl gyorsan mozognak, ráadásul az a néhány, amit sikerül eltalálniuk csak még több lénnyé osztódik szét. Hamarosan minden katona saját bőrén érezheti legalább 3 apró szörnyeteg fogait, tüskéit, vagy épp csápját. Ahogy az utolsó sikolyok is elhalnak, Neil feltápászkodik a fal mellől, rosszallóan szétnéz haldokló üldözőin, majd a legnagyobb nyugalomban maga mögött hagyja a sikátort.*
-Én szóltam...nem lennék ma sintér a városban...
*A lények őt nem bántják, igaz nem is nem is lenne rá okok, hisz gyakorlatilag ők is a részei. Neil képessége lehetővé teszi, hogy minden képessége villámgyorsan regenerálódjon, ám azon testrészei, amik elszakadnak tőle nem élvezik az agy nyújtotta lehetőségeket, így azok esetében a hatás elég bizarr. Ha egyszer elszabadulnak, már csak tűz tehet kárt azokban a dolgokban.*
-Fura, azt hittem a Mutánsellenes Rendfenntartó Alakulat felkészültebb a témában...