|
|
| Konyha és étkező | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Heily Anderson Nyali királylány
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 04.
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Pént. Júl. 22, 2011 3:23 am | |
| Mikor a professzor rám pillantott tekintetétől ököl nagyságúra ment össze a gyomrom. Pár másodpercig a tekintetében volt valami félelmetes, majd mintha mi se történt volna elpárolgott. Sietős léptekkel indultam el Alex felé, aki ugyan ott ült, ahol hagytam. A professzor felsegítette, majd láttam a tekintetében valami szokatlant. Egy szempillantás alatt lehúztam a kesztyűmet és megfogtam a kezét, bátorítás képen, de igazából a gondolatai érdekelte. Mikor hallottam, szavait a fejemben rámosolyogtam. - Minden rendben lesz Alex.- Nyugtattam és visszahúztam a fekete bőrdarabot a kezemre. Szomorú szemekkel néztem a fiú és a professzor távolodó alakja után. Lassan de biztosan fordultam a kijárat felé. Hallottam a pusmogásokat, de nem érdekelt. Meg akartam bosszulni azt, amit Alex-el tett. Mikor éppen elindultam volna egy kezet éreztem meg a vállamon. Ijedten találtam szembe magammal egy lányt. - Té-tényleg tudod, a gyenge pontját?- Kérdeztem és kíváncsi pillantásokkal néztem a szemébe. Reméltem, hogy tényleg segíteni akar, és nem csak átver. - Kérlek, üljünk le és áruld el.- Mutattam egy szabad asztalra, majd óvatos léptekkel odasétáltam és leültem. - Szóval , mit kell tudnom...Haspókról? Haspók ugye?- Kérdeztem kicsit bizonytalanul, majd csendben vártam, hogy válaszoljon. | |
| | | Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Pént. Júl. 22, 2011 7:06 pm | |
| Mikor leültök a lánnyal beszélgetni, egyből elhalmozod kérdésekkel. Nem jó indítás ez egy első randevún, de hát mindenki tudja, hogy milyen zaklatott állapotban vagy. A lány csak hallgat, szépen kivárja, amit szeretnél mondani, majd megszólal: - Biztos Haspók, annyit tudok mint te!- töri le a lelkesedésed. Talán azt hitted, hogy közelről ismeri Haspókot? Hát, akkor tévedtél, és ez az arcodon ebben az esetben meg is látszik.- Amit viszont többet tudok, az az, hogy mi a gyengepontja. Ohh, ne haragudj, Jenna vagyok, másnéven Szenzor. Azért vagyok szenzor, mert látom az emberek auráját.- mondja, majd ha látja arcodon a zavart értetlenséget, hozzáteszi- Az aura egy olyan fénycsík az emberek körül, ami erősségével jelzi, hogy mely pontok a gyenge, sebezhető helyek.- mondja, majd előhúz a tányérjáról ( talán csak most veszed észre, hogy van neki olyan is) egy piritóst. A másikat odanyújtja neked. - Vedd el, egyél, szükséged lesz rá. Haspóknak ugyanis nincs gyenge pontja. De ez talán megkönnyíti a a dolgodat. Próbálj meg a lelkébe támadni, ugyanis köztudott, hogy Haspók sötét, mint az éjszaka. Elterelheted a figyelmét, esetleg sértegethetnéd, amitől bepöccen. Csak rá kell jönni, hogy mi jár abban a pici fejében!- mosolyog, miközben mutatóújjával végigsimítja a kézfejedet.- Most mennem kell! Szia!- szól, és pár másodperc múlva egyedül vagy a gondolataiddal, és egy seregnyi rólad beszélgető diákkal. | |
| | | Heily Anderson Nyali királylány
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Hétf. Júl. 25, 2011 2:36 am | |
| Kíváncsian vártam, hogy mit mond és mikor közölte, hogy annyira ismeri, mint én megdöbbentem. ~ Akkor még is, hogy a fenébe akar segíteni nekem? ~ Aggodalmaskodtam. Mikor bemutatkozott és elárulta, hogy látja az emberek auráját kérdőn pillantottam rá. A válasz lassan meg is érkezett, de nemigen lettem okosabb. Elvettem a tányérról az egyik pirítóst, majd beleharaptam. Mikor végighúztam az ujját a kézfejemen ijedten kaptam el gyorsan. ~ Ő tudja... ~ Suttogta egy hang a fejemben. Mikor elment megint csak egyedül voltam a gondolataimmal és a többiekkel. - Basszus..- Álltam fel, majd a legközelebbi kukába hajítottam a pirítóst. Idegesen gondoltam végig Szenzor tanácsát. A kezeimet magam elé emeltem, majd egy ideig csak bámultam őket. Végül mély levegőt vettem és lehúztam mind a kettőről a kesztyűket és a farzsebembe dugtam azokat. Nagyon lassú léptekkel indultam Haspók után. - Heily, nem vagy normális...De meg kell tennem Alex miatt, muszáj...ennyivel tartozok neki...- Motyogtam hangosan a bajszom alatt, miközben kicsi, lassú és bizonytalan léptekkel haladtam el az ajtó felé. Közben azon gondolkodtam, miképpen fogok hozzáérni a fiúhoz. Nem akartam, hogy mindenki megtudja, hogy tudom olvasni a gondolatukat, de azért szerettem volna kideríteni, hogy mi baja van a gyereknek Alex-el, meg velem.. | |
| | | Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Hétf. Júl. 25, 2011 2:54 am | |
| A diákok némán nézik, mikor felálsz, és kukába hajítod a szelet kenyeret. Tudhatod, hogy a képességetek használata retorziókat von maga után, de ez a helyzet feledésbe merült, amikor Haspók megtámadott. Mindenki tudja, hogy a becsület mennyire fontos: az nem végezheti úgy, mint az előbb kidobott pirítós. Pedig Haspók ugyanezt csinálta: belédharapott, aztán eldobott téged. Miközben elindulsz, a tömeg először csak a tekintetével követ. Majd elindul a vonuló tömeg utánad. Érzed a többiek pillantását a tarkódon, nem is kell gondolatolvasónak lenned, hogy tudd, mi jár a fejükben. Hirtelen valaki a fejedre nyom egy sapkát. Ilyedten markolod meg, nehogy a szemedbe nyomják, és ne láss senkit. Majd valaki a képedbe nyom egy sálat. Majd egy kabátot. Mikor megfordulsz, láthatod, hogy a tömeg ki oldalán áll: mindenki odaadja a saját meleg cuccát, hogy odakint ne fázz meg. Senki nem szól semmit, csak vetkőzik, és adakozik. Ha gondolod, mondhatsz valamit még a kétségtelenül a te oldaladon álló csoportnak, majd elindulhatsz a hófödte udvarra, ahol már vár rád Haspók. // Folytatás: Iskola, udvar, kert // | |
| | | Elizabeth Marmorel Játékos
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 04.
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Szer. Aug. 03, 2011 8:06 pm | |
| El sem hiszem, hogy itt vagyok! - lelkendezek magamban, amikor bevágom a bőröndömet az egyik szobába, ami állítólag az enyém. Aztán kezemben egy borítékkal leszaladok a konyhába, mert a gyomrom már egy ideje hangosan jelez nekem. Amikor leérek, egyből megrohamozom a hűtőt. Ha van is valaki az étkezőben, nem igazán foglalkozok vele, első a kaja, utána meg majd meglátjuk, mit szólnak hozzám. Izgatott vagyok a nagy találkozásoktól, meg mégsem, hiszen sosem voltam valami nagy társasági ember - kivéve a történelmi csoportunkban, de az már egy összeszokott közösség volt, ahol könnyebb volt megnyílnom, mint jelen helyzetben. A borítékot közben még mindig a kezemben szorongatom, ügyetlenül kacsázok vele az ételek között, míg végül gondolok egyet, és az ajkaim közé teszem. Közben kiválasztok egy vajkrémet, meg némi szalámit a frigóból, és megrohamozom az egyik üres asztalt. Mikor már letettem a kaját, elindulok tányért vadászni, és viszonylag hamar találok is egyet. Kell még kés, de az is megvan már, meg majd némi paradicsom, vagy paprika, ha nem akarok szomjan halni. Meg kenyér. Jól van, ezt is hamar megtalálom. Leülök az asztalomhoz, és szórakozottan kezdem kenni a kenyeret a vajkrémmel, szépen, lassan, amíg jó 1 cm vastagságú nem lesz rajta a krém. Nem tehetek róla, imádom ezt a fajtát! Beterítem szalámival, majd gyorsan felvágok kettő paradicsomot, és végre nekilátok. Jóízűen csámcsogom a finom ételt, és nekilátok közben kibontani a borítékomat. Kicsit maszatos az ujjam, meg bénázok egy darabig, mire egy kézzel ki tudom bontani, de végül megvan. Az órarendben van benne, meg egy általános tájékoztató. - Ezt kibonthattam volna odafönt is - morgom idegesen, és betömök még egy falatot a számba. | |
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Pént. Aug. 05, 2011 11:05 pm | |
| Lassan ballagtam le ismét az étkezőbe. Egy kicsit féltem, hogy netán megint összefutok Haspókkal, de úgy éreztem már az se lenne nagyon nagy gond. Gyorsan elvegyültem a tömegbe, majd nézelődni kezdtem, hogy mit is ehetnék. Mikor nagy nehezen eldöntöttem, hogy ismét ,megpróbálkozom a rántottával kértem egy adagot, majd asztal után néztem. Egy lányt pillantottam meg az egyiknél és az tűnt a legbarátságosabbnak. Még láttam egy egy érdekes tekintetet, ahogy rám szegeződnek a történtek után, de hát majd csak elfelejtik. Lassú léptekkel közelítettem meg a lányt, majd mikor odaértem rámosolyogtam. - Szia! Leülhetek?- Néztem rá kérdő tekintettel és reméltem, hogy nem zavarom. Első pillantásra nagyon szimpatikus lánynak tűnt. ~ Heily engedd el magad... ~ Motyogtam magamban, majd tovább vártam, a válaszát. | |
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Szomb. Aug. 06, 2011 5:57 am | |
| Még mindig falatozok, amikor egy lány lép oda mellém búza-szőke hajkoronával. Azt kérdezi, leülhet-e. Legszívesebben azt mondanám, hogy nem, de helyette lenyelem még az utolsó falatot, majd kinyitom a számat. - Parancsolj! - mondom kedvesen, de nem kezdek el társalogni. Bizonyára most jópofiznom kéne, és nevetgélnem, de erre képtelen vagyok. Inkább félénken eszek tovább. Jólesik az étel, de egyvalami most még jobban esne. - Csinálok kakaót, te is kérsz? - mosolygok rá az idegen lányra, és felállok a helyemtől. Békésen odaballagok a hűtőhöz ismét, és kiveszem a tejet, aztán kikutatom a kakaót. Ha a lány addigra már felelt, akkor két bögrét veszek le a polcról, ellenben, ha nem kér, akkor értelemszerűen csak egyet. Aztán elkészítem az italt, vagy az italokat, mindent visszateszek a helyére, aztán ismét az asztalomhoz - illetve most már az asztalunkhoz ballagok. Leülök, és elkezdem szürcsölgetni az italt, miközben a félig megrágott kenyeremet bambulom. Nem, nem vagyok az a társalgós típus. | |
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Vas. Aug. 21, 2011 9:38 am | |
| Bájosan a lányra néztem, majd bólintottam. - Igen, kérek.- Mondtam barátságosan. Míg elment és megcsinálta lassan elkezdtem enni a reggelimet. Mikor ismét helyet foglalt mellettem rápillantottam, lenyeltem a falatot s megszólaltam. - Be se mutatkoztam még A nevem Heily Anderson.- Fordultam felé. - Benned kit tisztelhetek?- Néztem rá kérdő pillantásokkal, és vártam, hogy válaszoljon. Közben bekaptam egy-egy falatott, mert isteni volt a rántotta, amit csináltak. Izgatottan figyeltem a lány arcát. Nagyon szimpatikus volt és a kisugárzása erős. - Ne haragudj, nem akartalak lerohanni..- Magyarázkodtam és lehajtottam a fejemet. | |
| Tárgy: Re: Konyha és étkező Kedd Aug. 23, 2011 9:44 pm | |
| ~ Heily Anderson. Hát üdvözletem. ~ - A nevem Liz - mondom kedvesen, de inkább falatozok tovább. Aztán egy idő után észbe kapok, és gyorsan lenyelem az éppen aktuális falatot. - Semmi gond. Nem zavar, hogy itt vagy. Bizonyára észrevehette, hogy nem vagyok valami beszédes típus. Ez persze nem azt jelenti, hogy teljesen hideg vagyok vele szemben. Küldök egy-kettő meleg mosolyt felé, miközben továbbra is eszek. Aztán az étel végül elfogy. Szürke szemeim a tányérról Heily-re emelem. Aztán pironkodva belekezdek a mondókámba: - Ne haragudj, nem vagyok valami beszédes. Ezenkívül Te vagy itt az első olyan ember, aki rám is nézett a professzorokon kívül. Szóval ez eléggé kellemetlen nekem most így... Nem tudom, mit mondhatnék... Mondandóm között egy-két helyen szünetet tartok, de végül sikerül összeraknom egy épkézláb monológot. Nem mintha alapvetően nem tudnék beszélni, hiszen a volt sulimban sokszor irányítottam eléggé határozottan a Boszorkány a függöny mögött nevezetű csoportot. Egyszerűen csak igaz, amit mondtam: ő volt az első, akivel az intézeten belül közvetlenül beszélnem kellett. Végül kifújom a levegőt, hogy kissé megnyugtassam magam, és egy szégyenlős mosoly keretében várom, hogy átvegye tőlem a stafétabotot. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Konyha és étkező | |
| |
| | | | Konyha és étkező | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|