|
|
| Craig McAllister - Fényűző | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Craig McAllister Játékos
Hozzászólások száma : 46 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 05. Age : 35 Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| Tárgy: Craig McAllister - Fényűző Hétf. Jún. 06, 2011 1:12 am | |
| Születési név: Craig McAllister Becenév/ álnév: Fényűző Faj: Mutáns Nem: férfi Születési hely, idő: 1985. 04. 20. Manhattan Kor: 15 Családfa: Édesapja (Steven McAllister), Édesanyja (Susan Daily), Testvére (Eric McAllister) Betegségei: Zárkózottság, naptól való beteges félelem a mutációjának köszönhetően, szinte fóbia Foglalkozás: Tanuló. Testmagasság: 183. Testsúly: 87. Hajszín: Fekete. Szemszín: Mutációja óta vörös pupillák, enyhén szürke szaruhártyák. Bőrszín: Mióta huligánok, mutánsgyűlölők megtámadták vörös.
Jellem: Barátságos, kedves, és igen szerény. Az őt ért fájdalmak a világ részéről kicsit visszavetették önbizalmát, nehezen közeledik mások felé, és a szűkszavúság mintaképe lett. Viszont, ha segítségre szorul valaki, ő elsők között ajánlja fel magát.
Szakképzettség: Tanulmányaival, a magántanár segítségével igen jól haladt, mondhatni szín ötöst ért el, hiszen volt ideje tanulni. Legfőképpen a történelemben, és az irodalomban jeleskedik, de a számítógépek kezelése sem tőle távol álló tudomány. Szeret verseket írni, és jó a művészetekben (festés, rajzolás).
Képesség: Craig bőre a nap ellenségévé vált 10 éves korától. Már gyermekkorában megállapítottak nála enyhébb fényérzékenységet, s a nap sugarainak köszönhetően, kisebb kiütések keletkeztek rajta, ami viszketéssel, és fájdalommal járt. Ezt orvosi krémekkel, kenőcsökkel kezelni tudták, viszont mostani betegségét mutációjának hála már semmi sem enyhíti, csakis a védőöltözete, ami erős anyagú, fekete szövetből áll. Általában úgy illeszti magára, hogy külső szemmel ninjának nézhetnék, de szükséges a nap elleni harcban. Ha valamelyik testrészét napfény éri, az égni, és füstölni kezd, és irgalmatlan nagy fájdalommal jár (Mintha tűz égetni a testét). Az utcán hasonló módszerrel megkínozták őt, azóta teste, amely így is furcsa színekben pompázott, teljesen vörössé vált. Ezt eddig nem tudja hova tenni, talán csak mellékhatása nem túl szuper képességének. Craig képessége inkább átok, mint áldás, de van pozitív oldala is mutációjának. Bőre igaz túl érzékeny a napfényre, viszont ellenállóbb lett egyéb anyagokkal szemben, mely veszélyes lehet másokra. Eddig kipróbált, veszélyes anyagok: Forró folyadék, sósav, lúgos víz. Jobban bírja a hideget, – 100 fokot is kibírt egyszer, és ugyanez van a hővel is, miután a tűzhelyről leesett a rózsa, kezén meggyulladt a ruha, de a kezét nem érte sérülés. Viszont a fizikai fájdalmaknak bőre nem tud ellenállni, miután túl messzire ment a próbálkozásokkal, és megvágta kezét, ugyanúgy seb keletkezett rajta, mint bárki másnál, és vérzett is.
Osztály: 2. Osztály tagja Mentor: Erik Lensherr
Szakkör: -Társadalomtudományok és Bölcsészet (Erik Lensherr) A fő irányvonal a közgazdaság és a politika, de feltűnik a művészet történelem, vallás hatásai, történelme és a szociológia is érintésre kerül.
Felszerelés/ fegyverzet: Egy hétre elegendő fekete védőöltözet, ami olyan speciális anyagból készült, ami nem szívja magába a nap sugarait.
Nem Játékos Karakter: -
Alap: 10 pont Előtöri: 4 pont Képregénykészítő pályázat: 2 pont Kéz bűnszervezet leírás készítése: 5 pont H.Y.D.R.A. bűnszervezet leírás készítése: 7 pont Korszakon való teljesítmény: 2 pont Adatlap bővítése: 1 pont Összes pont: 31 Elköltött pont: 0 Megmaradt pont: 31
Összes pénz: 90$ Elköltött pénz:0 $ Megmaradt pénz: 90$ Havonta kapott összeg: Havonta 90 $
Diákmunka: Külseje miatt sehol sem kapott munkát.
A hozzászólást Craig McAllister összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 27, 2011 3:44 am-kor. | |
| | | Cerebro
Hozzászólások száma : 543 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.
| Tárgy: Re: Craig McAllister - Fényűző Hétf. Jún. 06, 2011 6:50 pm | |
| | |
| | | Craig McAllister Játékos
Hozzászólások száma : 46 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 05. Age : 35 Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| Tárgy: Re: Craig McAllister - Fényűző Szer. Júl. 13, 2011 11:00 pm | |
| Bővítés: Első hónapok a suliban
Mit is mondhatnék, kezdek beilleszkedni. Az elején mindenki azt hitte, hogy arab, vagy muszlim lány vagyok, lepellel borítva, de osztályfőnökömmel Mr. Magnus-al beszélvén, kifejlesztettek számomra egy ruhát, ami a lepelnél jobban ellenáll a napnak, és ráadásul még vagányabb, mint saját, magam által eszkábált ruházatom. Így már senki sem néz nőnek, és a csajok is megcsodálhatják az évek alatt kidolgozott felsőtestem. Nem csoda, szeretem mutogatni, ne értsetek félre, nem vagyok öntelt, meg hasonlók, de büszke vagyok arra, amit nehéz munkával elértem. Természetesen folytatom az edzés programot, miután Scott megmutatta a földalatti edzőtermet, folyamatosan lejárok velük. Allan is ott van, és a Anthony is rákapott a gyúrás szépségeire, ami örömmel tölt el, hiszen egyrészt nem hárman járunk le, hanem négyen, ami jobb hangulatot biztosít, és mint mondják edzeni mindig párban kell. Allannel a földalatti részleges nézeteltérésünk után végül megbeszéltük a dolgainkat, és néha ő segít nekem az edzésprogramomban. Jó fej a srác, csak néha hirtelen haragú. Anthonyval is volt alkalmam beszélgetni, bár inkább az edzőteremben, de legalább megdicsérte ő is az új szerkómat. Ő is azt mondta, hogy már kevésbé hasonlítok nőre...hát kedves. Bobbyval a délutánokat töltöttem, jobban mondva vele és a haverjaival. Hát ott annyit lehet nevetni, hogy az ember hasa már szétdurran. Arany a srác, színtiszta arany. Mostanában egyre többször érzek erős, szúrós szagokat a folyosókon, amik gyorsan elillannak, csak pillanatokra csapja meg a szaglószerveimet. Volt alkalmam beszélgetni erről Mr. Lensherrel, és elmondta, hogy van itt egy diák, aki teleportáló, és maga után kén szagot hagy. Még nem találkoztam vele...remélem majd egyszer közelről is láthatom képességét, baró lehet. Az új diákokkal még nem volt alkalmam beszélgetni, Jubilee, és Vadóc. Jó nevek, csak én választottam ilyen sületlenséget... meg jött egy másik csaj is nem régiben, Heily, ha jól emlékszem. Mikor megláttam azt hittem eldobom az agyam. Fődíj a bige gyerekek. Még nem volt alkalmam beszélgetni vele, de remélem egyszer bevethetem csábítási képességeimet, még Bárd előtt. Ha lenyúlja a kezemről, én szíjat hasítok a... szóval nem fogok örülni neki.
A csajozás terén nem állok valami fényesen. Nappal nem igen látnak belőlem semmit, így ugye udvarolni igen nehézkes, na meg ki akar egy egész nap ninja ruhában feszülő diákkal smúzolni?
Egyébként nagyjából jó kapcsolatot ápolok minden diákkal, vannak olyanok akiket nem bírok, mint például ugye Tyron, de remélhetőleg kinövi ezt a túlzott arroganciát. Az igazat megvallva azért nem bírom, mert elhappolja előlem a legjobb csajokat...mi lehet a trükkje? Tranttal is volt alkalmam beszélgetni, és már nem sajnálom kinézete miatt. Valamilyen szinten egy cipőben járunk, és ahogy láttam rajta, nem igen törődik külsőjével, csupán barátokat keres, ha legközelebb lesz alkalmam rá, lehívom gyúrni. Kicsit vézna szegény, ráférne.
Legjobban Mr. Xavier óráit szeretem. Szabad időmben folyamatosan olvasok, és az óráira készülök, volt már szinte, hogy egész órán ketten megfeledkezve magunkról kibeszéltünk egy nagyszerű irodalmi művet. Megtaláltuk a közös hangot, annyi biztos. örülök neki, hogy órákra járhatok, nem pedig magántanár foglalkozik velem, vagy pedig önszorgalomból bújom a könyveket. Minden tanóra egy kaland számomra, szeretek figyelni, jegyzetelni, és tanulni, valamilyen szinten jók az eredményeim is.
A veszélyteremben azóta megvallom az őszintét, annak ellenére, hogy elleneztem, benéztem párszor. Persze nem egyedül, olykor Bobby, és Scott oldalán tértem be egy kis edzésre, de az igazság, hogy sokszor nem vették hasznomat. Inkább emberi képességemet fejlesztettem ott, egyszer volt, hogy egy ellenség tűzcsóvát akart szabadítani Bobbyra, és én elé álltam. Megmentettem ezzel, hiszen a bőröm jobban bírja a hőt mint az övé, bár ha igazi lett volna, biztos megsebesített volna engem is, hiszen képességem még eléggé gyerekcipőben jár. Remélem egyszer úgy fogok járkálni a tűzben, mint, ha csak a strandon lennék.
Összegezve azt hiszem jól érzem magam itt. | |
| | | Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Craig McAllister - Fényűző Hétf. Júl. 18, 2011 12:33 am | |
| Jó a bővítés, úgy érzem, mindenre kitértél. Gyorsan írj magadnak +1 pontot az írás miatt! | |
| | | Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Craig McAllister - Fényűző Pént. Júl. 22, 2011 11:17 pm | |
| Szia! Az előtörténetedet olvasva azt szűrtem le, hogy a családod egy jómódú, gazdag család. Akkor ahhoz mérten kapod havonta a zsebpénzedet, ami 90$. Kérlek, tüntesd fel az adatlapodon, hogy minden hónap 10-én jár neked 90 $! Továbbá, mivel elmúltál 16, vállalhatsz diákmunkát. A diákmunka 200-300 $ közötti összeget jelent havonta, de akkor felkell tüntetned a munka jellegét, és a munkanapokat, amikor nincs szakkör az iskolában( 1 diák egy héten 3-4 napot vállalhat, kedvétől, és az órarendtől függően)! Itt egy minta, ahogyan én elképzeltem, persze nem pontosan így, ha nem fűlik hozzá a fogad. Összes pénz: 90$ Elköltött pénz:0 $ Megmaradt pénz: 90$ Havonta kapott összeg: Havonta 90 $ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Craig McAllister - Fényűző | |
| |
| | | | Craig McAllister - Fényűző | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|