Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Craig McAllister szobája

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Craig McAllister
Játékos
Craig McAllister

Hozzászólások száma : 46
Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 05.
Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye

Craig McAllister szobája Empty
TémanyitásTárgy: Craig McAllister szobája   Craig McAllister szobája Icon_minitimeHétf. Jún. 06, 2011 9:03 pm

Nem rég óta érkeztem, de máris otthonosabbá teszem a szobám rám eső felét, ugye mivel ki tudja, kapok-e magam mellé szobatársat.
Mindenesetre a ruhámhoz hasonlatos függönyt már fel is teszem, hogy még véletlen se világítson be a nap sugara az ablakomon, de a kellemetlenséget ellentétezve, kitteszem az asztalra a kis lámpámat, ami azért elég erős fényt, ha már itt van fel is kapcsolom. Előkerülnek a kondizásához szükséges súlyzók, egyéb kellékek, majd szekrényemet is felöltöm a ruháimmal, és védőöltözeteimmel.

Na szóval a szoba felét már belaktam, remélem nem lesz a szobatársam ellenére ez a kisebb védelmi mechanizmus, de szükséges, ha nem akarja, hogy a szobatársa szénné égjen. Na jó, ezt nem így fogom tálalni neki...kicsit morbid. Még az utolsó pillanatban ledobtam a számítógépet az ablakból, szerencsére Magneto képességének hála segített elkapni. Később magyaráztam el neki, hogy lehet anyám őrjöngött volna érte, de hát én vettem, saját kis összegyűjtött pénzemből, és Magneto is belátta, hogy szükségtelen lett volna a félreértés, és az esetleges viszálykeltés.
Beüzemeltem, ami azért nem tartott sokáig, és mielőtt bármi mást csináltam volna, jelszóval levédtem a nevemmel ellátott fájlokat, hiszen jó gyerek vagyok én, meg engedem, hogy bárki szörfözzön az interneten, de a magánszféra azért kincs, amit őrizni kell.

Elégedetten, és reményekkel telve feküdtem az ágyra, és a jövőmről elmélkedtem, amit majd itt fogok átélni. Észre se vettem, amint becsukódott a szemem, és már csak álmomban gondoltam a lehetőségekre.
Vissza az elejére Go down
Cerebro

Cerebro

Hozzászólások száma : 543
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.

Craig McAllister szobája Empty
TémanyitásTárgy: Re: Craig McAllister szobája   Craig McAllister szobája Icon_minitimeSzomb. Jún. 11, 2011 10:55 pm

A tanévnyitó után Craig talán a jól megérdemelt pihenését tölti, de gyomra korgásnak indul. Ideje csillapítania éhségét, ha nem akar a nap hátralévő részében hasával vitatkozni. Kilépve szobájából ki tudja milyen indíttatásból úgy dönt hogy lifttel megy le a földszintre, hogy megközelítse a konyhát és elejtse a zsákmányát. De amint beszáll a felvonóba egy másik diákkal Brandonnal, az egy gépies hangon szólal meg váratlanul.
-Üdvözlöm Scott Summers!

Ezzel pedig bezárja az ajtót, és még mielőtt a srác bármilyen gombot is megnyomhatna, az elindul és bő tíz másodperc után nyitja csak ki az ajtót.

//Folytatás: Földalatti részleg - Folyósok//
Vissza az elejére Go down
https://xmenfrpg.hungarianforum.net

Craig McAllister szobája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» David Nash szobája
» Maxwell Evans és Anthony Carter szobája
» Gabriel Taylor szobája
» Trant Hardwin szobája
» Heily Anderson szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: New York város - Játék idő: 2000. December :: Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye-
Ugrás: