Heily Anderson Nyali királylány
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 04.
| Tárgy: Heily Anderson Szer. Júl. 13, 2011 7:28 am | |
| Születési név: Heily Anderson Becenév/ álnév: - Faj: Mutáns Kor: 15 Családfa: Édesapja: Gilbert Anderson Édesanyja: Lianne Anderson Testvérei: Nicholas Anderson, 27 Edward Anderson, 25 Steven Anderson, 23 Sam Anderson, 21 Betegségei: Makk egészséges. Foglalkozás: Tanuló. Osztály: 2. Mentor: Erik Lensherr Szakkör: A pszchiológia és a jog ismeretének okítása a cél erősen hajazva az emberismeretre és a nevelési tudományok irányába. (Charles Xavier) Jellem: Kedves, segítőkész, ám néha makacs és nagyon önfejű vagyok. Nem szeretem ha belém kötnek és azt végképp, hogy ha megmondják mit tegyek. Általában csöndes vagyok, de ha megszokott tömeg vesz körül felszabadultan mosolygok és társalgok bárkivel. Egyéni személyiségem megkülönböztet másoktól. Nem vagyok okoskodó típus, viszont néha nagyon dilis vagyok. Olyankor jön rám általában, ha valami vicces dolog történik körülöttem. Nem vagyok egy nyafogós fajta, sőt, kifejezetten fiús vagyok néha. Egy-egy megszólalásom, vagy grimaszom szinte teljesen megegyezik a bátyáiméval. Szakképzettség: Jeles tanuló vagyok, a fizika az ami mindig leköti a figyelmemet. Képesség: Gondolatolvasás: Látom az emberek gondolatait egyetlen érintéssel. Felszerelés/ fegyverzet/ értéktárgy/ vagyon tárgy: Egy fekete kesztyű, ami mindig a farzsebemben van, hogy ha kellene, bármikor kéznél legyen. Nem Játékos Karakter: nincs Összes pont: 12 Elköltött pont: 0 Megmaradt pont: 12
A hozzászólást Heily Anderson összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 13, 2011 9:15 pm-kor. | |
|
Cerebro
Hozzászólások száma : 543 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.
| Tárgy: Re: Heily Anderson Szer. Júl. 13, 2011 7:31 am | |
| Elfogadva, jó játékot! (minden játékos 10 ponttal kezd, és te további 2-vel gazdagodtál a jó előtörténeted miatt. Így a pontjaid jelenlegi száma 12. Ezt kérlek javítsd!) | |
|
Heily Anderson Nyali királylány
Hozzászólások száma : 27 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 04.
| Tárgy: Re: Heily Anderson Szer. Júl. 13, 2011 9:16 pm | |
| Javítottam | |
|
Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Heily Anderson Szomb. Júl. 23, 2011 1:06 am | |
| Szia! Az előtörténetedet olvasva azt szűrtem le, hogy a családod egy középszerű család. Akkor ahhoz mérten kapod havonta a zsebpénzedet, ami 80$. Kérlek, tüntesd fel az adatlapodon, hogy minden hónap 10-én jár neked 80 $! Itt egy minta, ahogyan én elképzeltem, persze nem pontosan így, ha nem fűlik hozzá a fogad. Összes pénz: 80$ Elköltött pénz:0 $ Megmaradt pénz: 80$ Havonta kapott összeg: Havonta 80 $ | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Heily Anderson | |
| |
|