|
|
| Vanessa Vyserian | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Vanessa Vyserian Jegelt karakter
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 25. Age : 30
| Tárgy: Vanessa Vyserian Kedd Ápr. 26, 2011 4:44 am | |
| Születési név: Vanessa Vyserian Becenév/ álnév: Tigris Faj: Homo Sapiens Superior (mutáns) Kor: 16 Családfa: Apa: Walter Vyserian Anya: Camille Chatte Testvérek: Nick Vyserian, Christian Vyserian, Peter Vyserian Betegségei: Nincs Foglalkozás: Diák Jellem: Gyakran nagyszájú és harsány és ha belekötnek néha hajlamos agresszíven reagálni. Kissé fiúsan viselkedik és ha megbántják van hogy csak megsértődik, de ez nem látszik raja, de megesik az is, hogy rendesen behúz a kötekedőnek. Többnyire eltitkolja mit gondol igazából, barátokkal könnyedebb és viccelődő, de azokkal nem jön ki jól, akik folyton piszkálják. Szakképzettség: Egész jól ért a járművek szereléséhez, a harcművészetekhez és a boxhoz. Emellett a színészkedésben is otthon van. Tud motort és autót vezetni. És Janne néni révén franciául is jól beszél, apja révén pedig németül, ő ugyanis német származású. Az anyanyelve azonban az angol. Képesség: Képes tigrissé változni. A teste ilyenkor teljesen átalakul, pár pillanatig égető fájdalom járja át, aztán már tigris ember helyett. Még nem tudja teljesen kontrollálni az alakváltást, néha akkor is átváltozik ha nem akar, de egyre jobban halad az uralom útján. Amióta van állati alakja az érzékszervei kiélesedtek, annyira akár egy vadállatnak, de cserébe az étvágya is megnőtt, méghozzá jelentősen. Ugyanis az átváltozás, a testsúlynövekedés rengeteg energiát emészt el, amit folyamatosan pótolnia kell. Felszerelés/ fegyverzet/ értéktárgy/ vagyon tárgy: - Nemes acélból megmunkált katanaNem Játékos Karakter: - Összes pont: 13+1 Elköltött pont: 0 Megmaradt pont: 13+1Összes pénz: 50$ Elköltött pénz:0 $ Megmaradt pénz: 50$ Havonta kapott összeg: Havonta 50 $
A hozzászólást Vanessa Vyserian összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 25, 2011 2:53 am-kor. | |
| | | Cerebro
Hozzászólások száma : 543 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.
| Tárgy: Re: Vanessa Vyserian Kedd Ápr. 26, 2011 6:31 am | |
| Adatlappal is minden rendben van, szóval elfogadva. Jó játékot! | |
| | | Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Vanessa Vyserian Pént. Júl. 22, 2011 11:29 pm | |
| Szia! 3 hónapos bővítésed hiányát nem tudom ponttal díjazni, de 28-áig még van időd, ha elakarsz indulni Korszakon! Az előtörténetedet olvasva azt szűrtem le, hogy a családod egy szegény család. Akkor ahhoz mérten kapod havonta a zsebpénzedet, ami 50$. Kérlek, tüntesd fel az adatlapodon, hogy minden hónap 10-én jár neked 50 $! Továbbá, mivel elmúltál 16, vállalhatsz diákmunkát. A diákmunka 200-300 $ közötti összeget jelent havonta, de akkor felkell tüntetned a munka jellegét, és a munkanapokat, amikor nincs szakkör az iskolában( 1 diák egy héten 3-4 napot vállalhat, kedvétől, és az órarendtől függően)! Itt egy minta, ahogyan én elképzeltem, persze nem pontosan így, ha nem fűlik hozzá a fogad. Összes pénz: 50$ Elköltött pénz:0 $ Megmaradt pénz: 50$ Havonta kapott összeg: Havonta 50 $ | |
| | | Vanessa Vyserian Jegelt karakter
Hozzászólások száma : 24 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 25. Age : 30
| Tárgy: Re: Vanessa Vyserian Szomb. Júl. 23, 2011 2:57 am | |
| 3 hónap...
Van olyan idő, ami egy örökkévalóságnak tűnik, és van olyan is, ami pillanatok alatt elsuhan. Kissé megdöbbentett, hogy milyen gyorsan ment az idő a Curtises kalandunk után. Egész jól beilleszkedtem a suliba, annak ellenére, hogy aki túl sokat kötekedett, annak gondolkozás nélkül bemostam. Jó oké, tudom, hogy nem az erőszak a válasz a problémák megoldására, de öregem, ha annyira jól esik, miért ne tegyem?? Minden esetre eljártam az órákra, a tanulással sem volt problémám. Ha figyelni akartam ment, habár néha elkalandoztam. Néha úgy éreztem a tigris egyre erősebb bennem, mintha odabent lakna a testemben, akár egy barlangban és csak arra várna, hogy kitörhessen. Minden esetre éltem a tizenévesen hétköznapjait, már amennyire tigrisbőrrel ezt lehet. Persze az órák unalmát néha megtörtem egy kis szaladgászással a kertben (persze csíkos bundában) vagy egy kiadós kajálással. Az étvágyam egész normális kezdett lenni, szerencsére tovább nem növekedett, megállt, sőt még kicsit vissza is esett a nemrégihez képest. Hát igen, mintha a mutációm kezdett volna végre stabilizálódni. Néha felhívtam anyáékat is, és mindig honvágyam lett, amikor a bátyáim elregélték nekem, hogy miféle dolgok történnek otthon. Annyira hiányoztak, hogy nem is akartam bevallani, még magamnak sem. Egy tökös csaj nem rinyál, oszt kész. | |
| | | Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Vanessa Vyserian Hétf. Júl. 25, 2011 2:04 am | |
| Jó vagy, hoztad a Vanessa-s mentalitást. Ezt szeretem. Írd a +1 pontot, mert megérdemled! | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Vanessa Vyserian | |
| |
| | | | Vanessa Vyserian | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|