| Mindenről egy helyen | |
|
+12Maxwell Evans Vincent China Kolosszus Craig McAllister Erin Newton Brandon Harvey Andrew Pitt Michael Black Anthony Carter Sunbeam Trant Hardwin / Undor Cerebro 16 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Cerebro
Hozzászólások száma : 543 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.
| Tárgy: Mindenről egy helyen Csüt. Ápr. 21, 2011 6:01 pm | |
| Itt bármiről lehet beszélni, kötetlenül, nincs meghatározva a téma. Persze csak kultúráltan. | |
|
| |
Trant Hardwin / Undor Jegelt karakter
Hozzászólások száma : 98 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 23. Age : 36 Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| |
| |
Sunbeam Inaktív karakter
Hozzászólások száma : 48 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 24. Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| |
| |
Cerebro
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Hétf. Ápr. 25, 2011 3:25 am | |
| Hát még én mennyire várom a kalandokat. Remélem mindenki élvezni fogja majd . Köszönöm a gratulációdat Trant, de nem csak az én érdemem. | |
|
| |
Anthony Carter Játékos
Hozzászólások száma : 61 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 21.
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Csüt. Május 05, 2011 5:59 am | |
| Egy teszt hozzászólás, hogy lássam az aláírásomat! Csodálja mindenki, ne csak én!!! :face: | |
|
| |
Michael Black Inaktív karakter
Hozzászólások száma : 7 Csatlakozás ideje : 2011. May. 20.
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Május 27, 2011 7:46 am | |
| Na, mint első bűnöző a fórumon megkérdezném, én hogyan bírok elkezdeni egy saját játékot? | |
|
| |
Cerebro
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Május 27, 2011 9:23 pm | |
| Úgy, hogy felkeresel engem, mint egyetlen staff tagot az oldalon. Vagy magánkalandot kérsz, amiben megmondod min szeretnéd, hogy átessen a karaktered (PM-ben megbeszéljük), vagy bemeséllek a jelenleg futó korszak kalandra, esetleg jelentkezel az elsején induló tömegkalandra. Tömeg kaland - https://xmenfrpg.hungarianforum.net/t83-hajsza-eger-ut | |
|
| |
Trant Hardwin / Undor Jegelt karakter
Hozzászólások száma : 98 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 23. Age : 36 Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Vas. Jún. 05, 2011 12:42 am | |
| Akkor díjjal a kezemben, felállok a pódiumra. Megkocogtatom a mikrofont, és megköszörülöm a torkom. Még egy könnyes pillantást vetek a trófeára, és belekezdek. - Köszönöm. Köszönöm. Mindenkinek szívből köszönöm. El sem tudom mondani mennyire jól esik, hogy értékelik a kitartásomat, és a játékosi teljesítményemet. Ez nem azt jelenti, hogy én vagyok a legjobb játékos, csak azt hogy mindenki más sokkal rosszabb. Végül nem tudtam volna ezt elérni X professzor, és a ketyeréje nélkül. Még a végére hozzátenném, hogy Andrew Pitt nélkül észre sem vettem volna a dolgot. - Ezzel meghajol a zöldbőrű, és millió csókadás közepette levonul. A tömeg ovációja mindent elsöprő, a következő hónapra várva. | |
|
| |
Andrew Pitt Játékos
Hozzászólások száma : 53 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 23. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Vas. Jún. 05, 2011 7:25 pm | |
| Teljesen meghatódtam. :'( | |
|
| |
Brandon Harvey Inaktív karakter
Hozzászólások száma : 10 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 24.
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Szer. Jún. 08, 2011 2:09 am | |
| Üdv! Esetleg valamelyik kalandba becsatlakozhatnék még? | |
|
| |
Cerebro
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Szer. Jún. 08, 2011 8:57 pm | |
| | |
|
| |
Erin Newton Hónap játékosa - július
Hozzászólások száma : 78 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 22.
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Csüt. Jún. 23, 2011 3:30 am | |
| Üdv! Mikor lesz előre láthatóan új korszak kaland? Bele fér a kettő közt egy magán kaland? | |
|
| |
Craig McAllister Játékos
Hozzászólások száma : 46 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 05. Age : 35 Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Csüt. Jún. 23, 2011 10:13 pm | |
| Szia Erin! https://xmenfrpg.hungarianforum.net/t129-2011-juniusItt a hírekben van összefoglalva a hónapok történései, így szerintem válaszokkal is szolgálhat számodra. A korszak kaland mostani része nem soká befejeződik, viszont alternatív kalandokon/tömegkalandokon részt tudsz venni a mellett is. Most indul egy új tömeg kaland, azt ajánlom nézz utána nyugodtan, ott egy NJK-val indulhatsz, és ha túléled, megtarthatod az NJK-t is. https://xmenfrpg.hungarianforum.net/t136-hajsza-kapj-elDe írj nyugodtan PM-et a mi kedves Adminunknak, ha nem bíznál a válaszomban, ő több információval szolgálhat, de remélem tudtam segíteni. | |
|
| |
Cerebro
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Csüt. Jún. 23, 2011 10:14 pm | |
| N a már előttem elmondták a lényeget . Nem sokára véget ér a jelenlegi Korszak, de addig természetesen bele fér egy magánkaland, ha azt szeretnél. Ha így van, küldj nekem egy PM-et, hogy mit is szeretnél a magánkalandodban, ha vannak elképzeléseid, és igyekszek neked megfelelni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Jún. 24, 2011 12:53 am | |
| - Fényűző írta:
- Szia Erin!
https://xmenfrpg.hungarianforum.net/t129-2011-junius
Itt a hírekben van összefoglalva a hónapok történései, így szerintem válaszokkal is szolgálhat számodra. A korszak kaland mostani része nem soká befejeződik, viszont alternatív kalandokon/tömegkalandokon részt tudsz venni a mellett is. Most indul egy új tömeg kaland, azt ajánlom nézz utána nyugodtan, ott egy NJK-val indulhatsz, és ha túléled, megtarthatod az NJK-t is. Sziasztok! Köszi a válaszokat, hát ez a SHIELD-es kaland nem nagyon hozott lázba, bocsika Az Élet a mutáns suliban meg gyanús nekem, mert több mint egy hónapja van kiírva és senki nem jelentkezett rá O_o Pedig ez a téma lenne az oldal középpontjában, nem? Na mindegy, még megvárom, hogy mi lesz a korszak kaland vége, aztán jelentkezem valahová, ha lesz nekem tetsző Addig asszem inaktív leszek. Pedig kár lenne a karakteremért, mert ez eddig a legjobb képességű, ami kitaláltam XD Hiúság? Áh, ugyan már, csak egészséges büszkeség | |
|
| |
Craig McAllister Játékos
Hozzászólások száma : 46 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 05. Age : 35 Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Jún. 24, 2011 1:11 am | |
| Hát ez azért lehetséges Erin, mert mindenki vagy Korszakozik, vagy Magán kalandban vesz részt. Ugye nem lehet kettészakadni, csak ritka esetekben, így ezért nem hoz lázba senkit az Élet a mutáns suliban, habár engem is érdekelne, de míg korszakolok, addig csak a tömegkalandok, és az Alternatívák vannak. Viszont ha benne vagy szívesen játszom veled "Élet a mutánssuliban"-t, ha vége a Korszaknak. UI: Nekem is tetszik a karid képessége, egyedi. Remélem kapok majd egy szép üveggé alakított csecsebecsét. | |
|
| |
Andrew Pitt Játékos
Hozzászólások száma : 53 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 23. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Jún. 24, 2011 1:15 am | |
| Nyugi, ha lemegy a jelenleg futó nagy kaland, lesz rá jelentkező. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Jún. 24, 2011 6:17 am | |
| - Fényűző írta:
- Hát ez azért lehetséges Erin, mert mindenki vagy Korszakozik, vagy Magán kalandban vesz részt. Ugye nem lehet kettészakadni, csak ritka esetekben, így ezért nem hoz lázba senkit az Élet a mutáns suliban, habár engem is érdekelne, de míg korszakolok, addig csak a tömegkalandok, és az Alternatívák vannak.
Én előjegyeztem volna magam, hogy ha vége a kalandnak, rám biztosan lehet számítani Így olyan...üres az oldal, mintha nem működne De ha ti mondjátok, Fényűző-Andrew duó, akkor jelentkezem rá. - Fényűző írta:
- Viszont ha benne vagy szívesen játszom veled "Élet a mutánssuliban"-t, ha vége a Korszaknak.
Szavadon foglak! - Fényűző írta:
- UI: Nekem is tetszik a karid képessége, egyedi. Remélem kapok majd egy szép üveggé alakított csecsebecsét.
Köszönöm az elismerést Kapni kapsz, de csak ha jó leszel, különben üveg tárgyak fognak röpködni a karaktered feje felé Na jó, nem szadizok, csak ha indokolt | |
|
| |
Craig McAllister Játékos
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Jún. 24, 2011 7:51 am | |
| Már be is jelentkeztem, de kérlek olvasd el a képességét a karakteremnek, csak hogy ne lepődj meg, miért van lepel alatt az egész teste. | |
|
| |
Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Hétf. Jún. 27, 2011 11:30 pm | |
| Sziasztok! Én vagyok az- egyik- új STAFF tag. Mesélőként jelentkeztem a posztra, így tőlem kérhettek magánkalandot. Eleinte csak magánkalandot fogok mesélni, és amikor úgy érzem, hogy felnőttem a feladathoz, már tömegkalandokban is részt veszek majd, mint mesélő. Forduljatok bizalommal hozzám, ha mesélés közben bármi panasz van, PM-ben tudassátok velem. Remélem jól szórakozunk együtt, és meglesztek elégedve a munkámmal! | |
|
| |
Vincent China Inaktív karakter
Hozzászólások száma : 32 Csatlakozás ideje : 2011. May. 27. Age : 32 Tartózkodási hely : SKDI
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Júl. 01, 2011 1:29 am | |
| *Beóvakodik, még mindig kicsit hitetlenül, de legalább nem egyedül. XD*
Oh, meglepődtem! Én nem tudok olyan szépen szónokolni, mint Trant, de a lényeg menni fog: Nagyon Szépen Köszönöm!
*Stílusosan menekül, mint komótosan hagyná el a színt, szóhoz engedve Maxwellt. * | |
|
| |
Maxwell Evans Játékos
Hozzászólások száma : 49 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 25.
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Pént. Júl. 01, 2011 2:23 am | |
| *Feltűnés mentesen büszkén vigyorog, mikor megjelenik a színen. Jelentőség teljesen megigazítja ingének gallérját, mint egy gavallér...*
- Köszönöm, köszönöm és ismét... -
*Meghajol, majd a lehető legfeltűnőbben a közönség felé hagyja el a színt, nagyot dobbantva ugrása után, lazán, ahogy kell...* | |
|
| |
Vincent China Inaktív karakter
Hozzászólások száma : 32 Csatlakozás ideje : 2011. May. 27. Age : 32 Tartózkodási hely : SKDI
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Hétf. Júl. 04, 2011 12:10 am | |
| Üdvözletem! Ennek nem találtam helyét, úgyhogy veszem a bátorságot és .. A szobatársamat keresném, kihasználva a két fős szobákat ^^ Elsős(ö)rben nem horkoló és alvajáró személyre gondoltam, aki esetleg ennek nem felelne meg, de nem bánja, hogy közelebbi ismeretséget alakít ki Egy bizonyos párnával, akkor... Mindenki jelentkezését szívesen várom! | |
|
| |
Elizabeth Marmorel Játékos
Hozzászólások száma : 13 Csatlakozás ideje : 2011. Jul. 04.
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Hétf. Júl. 04, 2011 8:28 pm | |
| Sziasztok! Csak szeretnék beköszönni, nehogy azt higgyék rólam, hogy udvariatlan vagyok. Egyelőre még csak barátkozom az oldallal, de igyekszem minél hamarabb produkálni egy előtörténetet. Közben pedig azon elmélkedek, hogy kit ismerek, és hogy honnan. Egy páran már megvagytok. | |
|
| |
Cerebro
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen Hétf. Júl. 04, 2011 8:41 pm | |
| Üdvözöllek a fórumon! Na ha már te ismersz néhányunkat, akkor elárulhatnád, hogy te ki vagy. Hol máshol játszol ha szabad tudni? Amúgy meg hogy találtál a fórumra? Ha nem vagyok túl indiszkrét | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mindenről egy helyen | |
| |
|
| |
| Mindenről egy helyen | |
|