Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Váró terem

Go down 
+4
Brandon Harvey
Craig McAllister
Trant Hardwin / Undor
Cerebro
8 posters
SzerzőÜzenet
Cerebro

Cerebro

Hozzászólások száma : 543
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Váró terem   Váró terem Icon_minitimePént. Jún. 17, 2011 7:16 pm

Egy terem tele jó néhány székkel, ahol az éppen zajló operáció, műtét, során itt kell várakozni az érdekelteknek, vagy az aggódóknak.
Vissza az elejére Go down
https://xmenfrpg.hungarianforum.net
Cerebro

Cerebro

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimePént. Jún. 17, 2011 7:22 pm

2000. szeptember 01.
10:30

//Előzmény: Földalatti részleg - Operációs terem//

Trant, Brandon, Craig, Arthur, Anthony, Iris, Scott és Allan helyet foglalhatnak a váró teremben, ahol elegendő szék van, hogy mindenki megtalálja a saját maga kényelmét. Allan még mindig eléggé rossz passzban van, és gyötri magát, míg oda bent mindenki számára világos lehet, hogy megkezdődik a műtét. Hank, és Su tanárúr kettőse Max állapotát próbálják stabilizálni, míg a diákok számára talán maradhat az aggódás társuk felé. Ki tudja meddig tart az operáció, így ha csak nem akarnak kínos csendet muszáj lesz elkezdeni társalogni. Bár lehet az sem segítene most a helyzeten. Minden esetre Scott megpróbál lazítani a kialakult feszültségen talán kisebb sikerrel.

-Ha gondoljátok kérdezzetek bármit. Válaszolok nektek, ha tudok.

Egyértelmű, hogy a Földalatti részlegre gondol, ami koránt sem mindennapos.

Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

Hozzászólások száma : 98
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 23.
Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimePént. Jún. 17, 2011 11:27 pm

Trant körbenéz az összegyűlteken, és gondolja mi járhat a fejükben. Ugyanaz, ami az övében is. Mi végre van ez az egész? Miért is kellett ezeket ideépíteni? A földalatti részleget jól eldugták, van itt minden orvosi szobától kezdve, minden amire csak szükséges lehet a túléléshez, talán a világvégére készülnek a tanárok? Vagy egy mutáns csapatot akarnak kiképezni, amivel az isten tudja mit akarnak kezdeni? Egy ilyen erőkkel ellátott csapattal, mire nem lehetnek képesek?
- Úgy nézzz ki rám vár a kérdésssssek feltétele. Minek issss van itt ezzzz a földalatti komplekssszum? Mik a terveik a tanárainknak? Ssssszerintem mindenki egyet ért velem, hogy ssssemmilyen ssssszrönyűsssségben nem akarunk résssszt venni. - Ad hangot a kételyeinek, és az erkölcsi hovatartozásának. Tudja, hogy nem sokan kedvelik, főleg a mutációjának köszönhetően, de ez őt sohasem zavarta. Nem akar semmilyen módon ártani senkinek, bármi is legyen az indok rá. Csak azt nem tudja, hogy még mit is tenne az ügyben, ha olyanokra találna, akik pont ezt tervezik. A rendőrségnek nem szólhatna, mert ki hinné el, hogy egy iskolának rejtett alaksora van, szupergépekkel, és gépfegyverekkel. Talán a hasonlóan gondolkodó diákokat, rá lehetne venni, a gonosz tervek megakadályozásában. Feltéve ha tényleg gonosz terveket kovácsolnak itt.
Craig McAllister
Játékos
Craig McAllister

Hozzászólások száma : 46
Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 05.

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimePént. Jún. 17, 2011 11:48 pm

Gyorsan történnek az események, én talán 15 perce sem lehetek lenn, és máris túl sok mindent láttam. Látszólag mindenki feszült, senki sem figyel a másikra, pedig a túlélés kulcsa a figyelem, és mivel egymásra vagyunk, és úgy tűnik leszünk is utalva, társalognunk kellene, segíteni egymást.
Úgy néz ki, a másik fura külsejű srác szépen végzi a dolgát, de a lőtt sebet sajnos így nem fogja tudni ellátni.
Viszont ha válaszok nem is jönnek, a számonkérések, és a terrorista elméletek annál könnyebben megszületnek. Nem hinném, hogy bármi köze lenne ennek holmi terrorista akcióhoz, bár még huszonnégy órája sincs, hogy ide kerültem, én inkább nem mondanék véleményt.
De ekkor leesik számomra, ki hívta a liftet, s három számomra ugyancsak ismeretlem alak jelenik meg. Látszólag a diákok valamiért megkönnyebbüléssel fogadják az érkezésüket, én csak zavartan pislogok rájuk. Úgy tűnik, hogy ők itt a rangidősek, egyből kezelésbe is veszik a gyereket, viszont minket átküldenek egy másik szobába, míg a művelet zajlik.
~ Na de most eljött a kérdések ideje. ~ Gondoltam magamban, de ekkor már a kis zöld emberke vette fel a beszélgetés fonalát, miután a furcsa szemüveges srác engedélyt adott erre.
- Igaza van a kisfickónak, mi ez a földalatti védelmi rendszerrel ellátott különítmény? Mire kell ez egy Iskolának? Abban is egyetértek vele, hogy nem szeretnék részt venni semmi összeesküvésben. - Tettem még hozzá a magamét a fura külsejű fiú mondandójához, majd kicsit nyugtatva magam elkezdtem kezeimmel dobolni a combjaimon. Stresszes volt ez a negyed óra.
Brandon Harvey
Inaktív karakter
Brandon Harvey

Hozzászólások száma : 10
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 24.

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeSzomb. Jún. 18, 2011 1:40 am

Zavartan, némi bűntudattal sétál a következő helységbe. Ott hagyva a sérült társát, nyilván ellátják....megműtik....zavartan helyet foglal. Arról volt szó, hogy megtanulja irányítani a képességét, s most meg valami földalatti részlegen találja magát ahol, gépfegyverek és fűrészek támadnak rájuk. A furcsa fiút bámulja, kicsit leplezetlenül, nyilván ő is mutáns. Azonban egy idő után, le kell róla vennie a szemét, undor fogja el a látványától is. Megborzong és a szemüveges srácra pillant.
-A professzor azt ígérte itt meg tudom tanulni a szárnyaim használatát...nem ezt...ezt ígérte. Ha olyan veszélyes ez a hely, akkor miért nem zárják le? Ugye nem ezekkel a fegyverekkel akarnak minket tanítani? egyáltalán minek egy iskolába ilyen felszerelés???-
Kérdezi kicsit rémülten, közben folyamatosan próbálja rejtegetni a szemkötőjét, illetve nem bámulni azt a furcsa fiút.
Anthony Carter
Játékos
Anthony Carter

Hozzászólások száma : 61
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 21.

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeSzomb. Jún. 18, 2011 10:28 pm

Megérkezik két tanár és a másik srác aki Allannel együtt tűnt el. Kicsit hevesen kezd el dobogni a szívem, főleg azért is, amiért Allan imént kicsit kikelt magából, és mert a tanárok ordítozására számítok. De nem így történik. Egyből a sérülten próbálnak segíteni, mindenkit kitessékelve, egy váróterembe. Leülve kezemet nézem, és vizsgálom. Kicsit még mindig fáj, nem is tudom továbbra sem behajlítani. Pár pillanatig ezen agyalok, majd a szemüveges srác szólal meg. Kérdezhetünk. Na igen, kérdések azok lennének, de vannak előttem, akik hamarabb felteszik. Mindegyiket pártolom, és is hasonlókat akarnék megtudni. De van amit még senki nem tett fel, és ezért én megteszem

-Ugye te és Allan is diákok vagytok. Ti mért jöhettetek le ide? Mért van ide bejárásotok?

Kérdezem még azt, amit mások nem és fenemód kíváncsian várom mit is válaszolnak nekünk. Fegyverek, orvosi szoba, földalatti részleg... hány iskolában vannak ilyenek? Vajon Xavier és Lansherr professzornak mi a céljuk ezzel az egésszel? Fura egy suliba kerültem, az tuti, de én még ennek ellenére sem szívesen mennék el. Ellentétben egyesekkel, ahogy elnéztem a reagálásukat.

Iris Campbell
Inaktív karakter
Iris Campbell

Hozzászólások száma : 12
Csatlakozás ideje : 2011. May. 08.

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 3:42 am

Miközben helyet foglalok az egyik széken azon tűnődöm, hogy a francba sikerült túlélnünk ezt a helyzetet sértetlenül, de hamar bűntudatom támad, amikor a gyengélkedő felé pillantok.
~ Hát igen.... nem mindenki olyan szerencsés, mint a többi ember ~ tűnődöm el egy pillanatra.
Ahogy körül nézek a többieken észreveszem, hogy mindenki aggódik Maxwellért nem csak én és már éppen azon gondolkozom, hogy valamivel feldobjam a társaságot - annak ellenére, hogy ez nem épp az én stílusom - amikor a rang idős diák, Scott megtöri a csendet és ezzel kicsit kellemesebbé teszi az amúgy elég lehangoló légkört. Meglepetésemre először az alacsony figura szólal meg, aki körül olyan furcsa érzésem támad és úgy döntök, hogy most figyelek arra amit a körülöttem lévők mondanak és ezt kivételesen jól teszem. Ahogy egyre több kérdés hangzik el én is egyre kíváncsibb vagyok mégis Anthony az aki rátapint a lényegre.
~ Milyen igaz... ők is tanulók és nem úgy tűnik mintha Scott először járna itt lent ~ gondolom át a dolgot magamban, majd a fiúra nézek és várok milyen válaszokkal tud szolgálni a többieknek.
Cerebro

Cerebro

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 7:31 pm

2000. szeptember 01.
10:35

Scott zöld utat adva majdnem mindenkitől megkapja a kérdéseket, amikre emlékezni is nehéz, nem hogy még válaszolni, annyi hangzik el. A Srác kicsit megigazítja szemüvegét, ami vörös árnyalataiban játszva csillan meg, és komoly arccal áll neki a feleletnek, tréfát nem ismerve jelen helyzetben.

-A kérdéseitek jogosak, szóval lássuk... A Földalatti részleget Xavier professzor és mr. Lansherr építette még annak idején valami féle szervezet segítségével, amiről még én sem tudok pontosan. Azért kellett létre hozni, mivel az igazgatók a ezeken a szinteken olyan szobákat és termeket alakítottak ki, amik nem publikusak, és ha kiderülne hogy az iskola ilyen felszereltséggel bír, a tanárainkat börtön várná. Ezeken a szinteken az orvosi szobák találhatóak amik azért jöttek létre, hogy a sérült mutánsokat meg tudjuk gyógyítani, mivel Xavier professzor élete során igen sok fajtársunkkal találkozott akik szörnyű állapotban voltak. Kárt tettek magukban és mások is bennük, így itt látta el őket Lansehrr tanárúrral együtt. A kísérleti laborok pedig a mutáns gén feltérképezése miatt vannak, amikkel főleg mr. McCoy foglalkozik. Ahhoz, hogy tisztában legyünk képességeinkkel meg kell ismernünk önmagunkat is. Nekem a professzor mindig ezt mondta. De ezek nekünk talán kevésbé érdekesek. A második szint az ahol a legizgalmasabb dolog található. Az a neve, hogy Cerebro.

Mondja kissé ámulatba ejtő hangon, majd nyel egyet. Picit előrébb dől és fojtatja.

-Egy gép, amit csak Xavier professzor tud használni. Ezzel a géppel talált rá mindannyiunkra, és hozott ide, ebbe az iskolába. Nem tudom pontosan hogyan is használja, csak annyi a biztos, hogy csak a telepata mutánsok képesek rá, azok közül is a legjobbak. De ezzel a géppel nem csak minket képes felkutatni, de a Föld bármelyik pontján megtalálhat bárkit.

Eléggé dicsérő hangon mesél a gépről.

-Aztán ott van a Veszélyterem, ahol kiképeznek minket. Ahol már a tapasztaltabbak edzhetnek, akik ismerik mutációjukat és képesek azt jól használni. Egy óriási terem, amit úgy kell elképzelnetek, mintha egy virtuális világba csöppennétek és a holografikus kivetülések mintha valóságosok lennének. Én se igazán értem működését. Ennek sem...

Enged meg egy kis mosolyt.

-Tehát hogy válaszoljak a kérdésedre a földalatti részleg azért van, hogy segítsen a hozzánk hasonlókon, és felkészítsen bennünket, megtanuljuk használni a mutáns képességeinket. Szó sincs szörnyűségekről. Senkinek nem kötelező részt venni a Veszélyterem edzésein, vagy idelent bármit is tenni. Sőt, Xavier professzor kifejezetten ellenzi néha ha én vagy Allan ide lent van. A védelmi rendszer meg aminek sajnos áldozatai lettetek, szükséges, hiszen számtalan olyan dokumentum és anyag van itt a mutánsokról, ami ha rossz kezekbe kerülne senkinek nem lenne jó. Főleg a Cerebro az, amit ennyire véd ez a sok gép.

Pillanatra elhalkul, és nyel egy nagyot. Scott körbe néz, figyeli a reakciókat, hogy ki miként fogadta az információ áradatot, majd ha úgy látja itt az ideje, akkor folytatja, és mi után Trant, illetve Craig kérdésére reményei szerint kielégítő választ adott, Brandonnak és Anthonynak próbál felelni.

-Xavier professzor az ígéretét egészen biztos, hogy betartja. Mindannyiunknak segít abban, hogy megtanuljuk használni az erőnket, ettől nem kell tartanod. De mint mondtam a földalatti részlegen lévő programokba senkinek nem kötelező a részvétel, és a professzor jobban is örülne annak, ha minél kevesebben lennének ide lent. Szerinte már így is túl sokan vagyunk akik bejárást kaptak ide. A biztonsági rendszer meg a dokumentumok miatt kell, amiket őriz ez a hely. Ha valaki ellopná, veszélybe kerülnénk mindannyian, hisz kiderülne kik is vagyunk. És hogy mi mért jöhetünk ide le?

Fordul Anthony felé, de mielőtt megszólalna Allan kicsit helyre rázza magát és folytatja amit Scott elkezdett.

-Öreg diákok vagyunk. A suli tanáraival együtt hármunknak van szabad lejárása. Nekem, Scottnak, és Jeannek. Annak idején Alex is megkapta a lehetőséget, de ő nem élt ezzel. Ő egy békésebb fazon, nem igen támogatja az erőnléti edzéseket. Ennek ellenére még is edzi a testét... -kicsit enyhe megvető és értetlenkedő hangon mondja Allan. Látszik, nem Alaex a legjobb barátja. -Mi azért kaptunk ide bejárást, mert képességeinket elég jól használjuk, és mr. Lansherr meggyőzte Xaviert arról, hogy az előrehaladásunk érdekében jó lenne használni az itteni Veszélytermet, és a kondi termet. Egyedül Jean az akit a profnak szándéka volt lehozni ide, mivel ő is telepata, és a Cerebro használata érdekében az itteni edzésprogramokon vesz részt, amik sokkalta intenzívebbek, és nehezebbek, mint amit majd ti is tapasztalni fogtok a szombati mutáns képesség gyakorlati órán mr. Lansherrel.

Ebben a pillanatban Scott vissza veszi a szót.

-Valószínűleg azért juthattatok le, mert a lift meghibásodott, és én elhagytam a kulcsomat, amivel ide érkezhettetek. Elméletben a liftnek nem szabadott volna megindulnia, mert van egy retina szkenn is, de úgy látszik az nem került használatra, mert itt vagytok.

Majd ismét váltva Allan szól.

-A biztonsági rendszernek is kellet volna 1 percnyi készenléti mód, mielőtt beindul, mert meg kell várnia míg elhagyja mindenki a szintet, és csak utána léphet működésbe még akkor is, ha a lézeres érzékelők bekapcsolódnak és valaki érintkezik velük. Lehet valami áramellátási hiba van vagy nem is tudom... nem értek én ezekhez.

Ezzel pedig mind a ketten elhallgatnak. Láthatóan és hallhatóan sok mindennel ők sem igazán vannak tisztába, de ha minden igaz Hank tanárúr részletekig menőleg tájékoztat mindenkit, mivel azt mondta a műtét előtt. A kérdés, hogy mikor ér véget a műtét, mivel az idő csak telik, és semmi hír a bent zajló eseményekről. Valószínűleg Scott és Allan továbbra is válaszolnak a kérdésekre, amennyiben még érdeklődne valaki.
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 9:29 pm

Trant végighallgatja az "öregdiákokat". A meglepetéstől szóhoz sem tud jutni, de ami még meglepőbb, hogy első gondolatai nem is azzal vannak, hogy tényleg igazat mond-e vagy sem? Esetleg hogy miért kerülnének börtönbe az alaksor miatt? Netalántán az itt talált dolgok legtöbbjét lopták, valami állami kutatóintézettől? Vagy hogy a véletlen meghibásodás valamelyik másik szervezet vagy állam kémje volt, aki az évnyitó zűrzavara alatt akart mindent megtudni, az itt lent folyó dolgokról? Még azon sem, hogy mutánskereső gép van itt, amit csak a professzor használhat, vagy hogy sok mutánsról van feljegyzés, ami ha rossz kezekbe kerül veszélyes lehet? A gondolatok sora messzi elvisz, és valami még veszélyesebb konklúziót sejtet, de Trant agya nem ezeket szűrte le először.
Az első gondolata az volt, hogyan tudja Scott használni a retinaszkennert, ha a szeme által keltett sugarak mindent elpusztítanak? Vagy akkor a szemüvegen keresztül oldja meg a dolgot, ami elé furcsa lenne.
Végül a pikkelyes mutáns nem szól semmit, ha akarják úgyis elmondják egyszer, és tényleg mindenbe beavatják őket. Így erőszakkal úgysem lehet a tényleges igazat kiszedni, legalábbis ilyen kezdetleges módszerekkel... Így Trant csak csendben marad, és nem szól tovább egy szót sem. Csak előveszi testápolóját, és a már bizsergő bőrét elkezdi bekenni, az elsőre jó illatú géllel. A többiek had beszélgessenek, ő meghúzódik csendbe, de azért megjegyez minden egyes részletet. Hátha tényleg sokkal szörnyűbb dolgok következnek, mint amire számítani lehetne.
Brandon Harvey
Inaktív karakter
Brandon Harvey

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeHétf. Jún. 20, 2011 10:34 pm

Egyre élénkebben hallgatja a szemüveges srác mondanivalóját. S elég nehezen hiszi el azokat, pedig a biztonsági berendezést a saját szemével is láthatta. S főleg azt is, hogy mit tett az egyik diákkal. Csak mert valami hiba történt.
A mutáns kereső gép, már sokkal inkább hihetőbb a számára. Mostanában sokat gondolkodott rajta, hogy a Professzor, hogy is talált rá ilyen hamar. Szinte rögtön utána, ahogy a szárnyai megjelentek. Végig pillant a többieken, de úgy látszik őket is eléggé meglepte ez a magyarázat.
-Én csak azt nem értem, miért kellenek ilyen veszélyes eszközök ahhoz hogy megtanuld irányítani a képességed.....-
Gondolkodik félhangosan magában, de nem igazán akar többet kérdezni. De pár perc múlva mégis csak felötlik egy kérdés.
-Ha ez olyan titkos, akkor miért osztjátok meg velünk? Nem hiszem, hogy annyira ismernétek bennünket, bárkinek kikotyoghatnánk ezeket a dolgokat. Még ha nem szándékosan is....
Craig McAllister
Játékos
Craig McAllister

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeKedd Jún. 21, 2011 5:24 am

Meglepetten hallgatom Scott és Allan mondanivalóját, s bár maszkom alatt nem látszódik elégedetlenségem a dolgok felett, hogy mindenki értse arckifejezésemet, persze mindenkit megvárva, magam is szót emelek.
- Nem ismerek itt senkit. Nem tudom ki kicsoda, új vagyok itt, és lemaradtam az eligazításról, és az évnyitóról is. Viszont az számomra világossá vált, hogy ti egyáltalán nem akartatok nekünk szólni erről az egészről, most is csak azért hozod a tudomásunkra, mert rátaláltunk erre a szintre. - Magyaráztam Scottnak érthetően, majd választ sem várva folytattam gondolatmenetemet.
- Tehát, ha ne adj Isten, a mai kis kirándulás váratlanul tragédiába torkollik, és valaki életét veszítette volna, mit mondtak volna a szülőknek, ismerősöknek? Nem gondolták, hogy talán egy privát kis összejövetelen, minden diáknak szólnak, hogy semmilyen körülmények között ne próbáljon meg az alsóbb szintekre menni? Vagy ezt papír formájában mindenki szobájában otthagyni? - Vontam kérdőre az "öreg diákokat", miközben agyam tovább zakatolt. Scott és Allan révén adott válaszok inkább több kérdést vetettek fel az itt ülőkben, mint mielőtt beléptek volna a szobába. Engem inkább az foglalkoztat, hogy miért kellene bárkinek is itt edzenie? Nem lehet humánusabb módon fejleszteni a mutánsképességeket, csak gépfegyverek és körfűrészek által? Én például, hogy az Istenbe tudtam volna ezeket túlélni, hiszen a képességem nem harci terepre alakult ki.
- Nem akarlak megsérteni öhm... - Hagytam egy kis időt, hátha a szemüveges fazon elmondja nevét, hiszen én nem vagyok tisztában vele... - de én inkább ezt majd Mr. Lensherr-el, vagy Xavier professzorral beszélném meg. Gondolom az itt történtek után, csak adnak nekünk valamiféle magyarázatot, vagy a bátor egyéneknek használati utasítást a lenn lévő szintekhez. - Fejeztem be a mondandómat, mert közben rájöttem, hogy megint alaposan megeresztettem a beszélőkémet, mikor másoknak is lenne mondani valója.
Anthony Carter
Játékos
Anthony Carter

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 12:15 am

Nagyokat hallgatva figyelem a magyarázkodást. Jó néhány kérdés felmerül még bennem, majd még több, és sok mindent nem értek. De nem akarok én nagyon vájkálni a dologban. Igaz, másokkal ellentétben én nem találom felháborítónak ezt az egészet, de tény, hogy különös, és nem mindennapi. Kicsit megrázó is. De ezek ellenére én még mindig maradni szeretnék az iskolában, ha csak ki nem csapnak minket. Mikor Scott (?) befejezi a szövegelést, és Allan is, újabb kérdések hangzanak el, majd a fátyolba bugyolált srác inkább az igazgatókkal beszélne erről. Sóhajtok egy nagyot, és végig nézek a társaságon. Kicsit aggódva is nézek az Operációs terem ajtaja irányába, mert kíváncsi vagyok vajon mi lehet a fiúval aki megsérült. Pár pillanatig merengek ezen, aztán én is beállok a sorba és kérdezek.

-Retina szkenner? De hisz a tanévnyitón azt mondtad a szemüveged nélkül képtelen...

Itt el is halkulok. Nem igazán jegyeztem én meg mindent, bár valami rémlik, hogy Scott (?) a szemüvege nélkül neki áll gyilkolni. Belegondolva sajnálom azokat egy kicsit, akik ilyen szinten mutálódtak. Ebben a pillanatban meglátom a gyík szerű fiút, ahogy kenegeti magát, és eléggé visszataszítónak hat nekem. Próbálom nem nézni, és kellemetlen helyzetbe hozni őt, így gyorsan ismét felteszem a kérdésemet.

-Most mi lesz velünk? Nem gondoltuk, hogy ez fog történni. Ugye nem rúgnak ki bennünket?
Repro
Játékos
Repro

Hozzászólások száma : 42

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 12:47 am

Allannél szereztem már egy rossz pontot, de úgysem tud ellenem mit tenni, míg a képességét birtokolom, közelharcban én is jó vagyok nem csak ő... Viszont a szemüveges fazon leállít minket. Aztán kérdéseket vár tőlünk, de én csak hallgatok inkább, fölösleges megszólalnom a többiek úgyis felteszik sziporkázó kérdéseiket. Nyugodtan végig hallgatom, amit a két "öregdiák", hogy ez milyen hülye egy kifejezés, mért nem szamárnak hívjuk őket? Szóval, amit a két szamár elmond.

Bizonyos embereket kiképeznek, legalábbis a "megtanítják hogyan kell kezelni a képességüket" rész szerintem ezt jelenti. A többi meg, hogy Xavier hány ember enged le oda az csak rizsa. A biztonsági rendszer az kaki ezek szerint, a Cerebro meg megmagyarázza, hogy hogyan találtak rám otthon Franciaországban. De...

- Miért kell az a különleges holografikus ingyom-bingyom, hogy megtanulják páran kezelni a képességüket. Azt ne mondjátok nekem, hogy a többiek megsegítése miatt. Neked elég hordani azt a szemüveget, Allan tudja magát irányítani, Jean meg csak a Cerebro miatt vitték le, de ő sem ön-és közveszélyes. Szóval... Mire képezik ki ott az embereket? - remélem érthető voltam számukra.

- Anthony, gondolkodj! Ha kirúgnak minket, akkor első dolgunk lenne elmenni a médiához és elmondani, hogy ebben az iskolában veszélynek vannak kitéve a diákok, egy kis képesség villogtatás és máris hisznek nekünk. A másik kérdéses tényleg jogos. Hogy a francba szkenneled le te a retinádat anélkül, hogy kettévágd a bolygót?
Iris Campbell
Inaktív karakter
Iris Campbell

Hozzászólások száma : 12
Csatlakozás ideje : 2011. May. 08.

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 6:29 pm

Miközben a srác beszél elgondolkozok azon amit mond és végre némi logikát nyer az az összevisszaság, ami a fejemben kavarog... legalábbis egy része.
~ Világos, hogy miért nem reklámozzák ezt a föld alatti bázist és az is oké, hogy Xavier segíteni akar a sebesülteken és meg többet meg akar tudni a mutációért felelős génekről ~ kalandozok el egy pillanatra, ami nem tart sokáig, amikor meghallom a szemüveges srác áhítattal teli hangját, amivel az utolsó szavát ejti ki.
Bár fogalmam sincs mi az a Cerebro mégis egy furcsa, megmagyarázhatatlan ok miatt a kíváncsiság tőre még mélyebbre fúródik az oldalamban így még jobban koncentrálok nehogy lemaradjak valamiről, amit a srác mond. És mint hamarosan kiderül minden csepp koncentrációra szükségem van, hogy képes legyek meglovagolni azt a hatalmas információ hullámot, ami felém tart.
~ Szóval van gyakorló terem is... és most már az is meg van, hogyan bukkant a nyomomra Xavier. Egyre jobban bejön ez a suli...~ villanyozódom fel, miközben egyre több minden derül ki az amúgy sem átlagos új iskolámról.
Mikor világosság válik számomra, hogy milyen titkokat őriznek idelent elkezdek kicsit aggódni, hogy mit fog szólni a professzor ha megtudja, hogy tudomást szereztünk erről a helyről, de ez szerencsére nem tart sokáig mert Allan újult erővel veszi át a szót barátjától, aminek hála ismét lekötik a figyelmem.
~ Szóval velünk együtt talán egy tucat ember ha tud erről a helyről.... és ők is csak azért, mert a prof megbízik bennük és elég erősek és jól irányítják a képességeiket ~ értelmezem magamban a hallottakat, de közben fél füllel azt is meghallom, hogy a fiúk szerint mi lehet az oka, hogy sikerült lejutnunk és, hogy miért indult el olyan hamar a biztonsági rendszer.
Én egy pillanatig elgondolkozom rajta, hogy vajon ez szerencse vagy pech, de amikor a szemem elkalandozik a terem felé, ahol azt a srácot műtik arra jutok, hogy mind kettő, de a többiek nem hagynak sok időt elbambulni, mert újult erővel rohanják le a két fiút a kérdéseikkel.
Az első srácon látszik, hogy bizonytalan és még nem emésztette meg, amit most hallott, de Craig igen határozottan lép fel és látszik rajta, hogy van egy elképzelése ami nehezen megingatható. A sort folytatja Anthony, aki már kicsit aggódik a következmények miatt és neki hála bennem is felötlik a kérdés, hogy mi lesz velünk, de a srác, aki közvetlen utána szólal meg eltereli a gondolataimat másfelé.
~ De irritáló ez a srác.... olyan arrogáns. Le se tagadhatná, hogy sajt zabáló francia ~ mondom ki magamban azt, amit nyíltan nem akarok, nehogy már az első nap szerezzek egy ellen lábast.
Így végül azt is magamban tartom, hogy mennyire hülyeségnek tartom azzal foglalkozni, hogyan használja Scott a szkennert, amikor sokkal égetőbb kérdések vannak, amikre hamar választ szeretnék kapni.

Cerebro

Cerebro

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeCsüt. Jún. 23, 2011 11:58 pm

2000. szeptember 01.
11:36

//Maxwell Evans - Előzmény: Földalatti részleg - Operációs terem//

Scott az újabb kérdésekre próbál válaszolni, miután néhányakban még mindig maradtak megválaszolatlan dolgok, és ködös témák. Elsőként Brandonnak próbál megfelelő választ adni a srác.

-Nem veszélyesek ezek a programok, és a látott védelmi rendszer a behatolók ellen van, és nem az edzés része. A Veszélyteremben történtek nem okoznak sérülést, mivel a program egyfajta virtuális teret teremt, ahol bár a fájdalom élethűnek hat, de a valóságban egy karcolás sem ér bennünket. Azért van szükség az edzés ilyen szintű kihasználásra, mert legtöbbünk képessége csak a stressz, félelem, és a düh érzelmeinek oka.

Majd kicsit elmosolyodik, és Arthurnak illetve Brandonnak is válaszol.

-Attól pedig nem tartunk, hogy bárkinek is elmondanátok, higgyétek el.

Feleli rejtélyesen, és teljes nyugalommal hangjában. De mikor Craignek válaszolna, Allan ismét átveszi a szót. Lehet csak azért ilyen ingerlékeny, mert hibásnak érzi magát, de az sem kizárt, hogy alap járaton ingerlékenyebb típus.

-Talán ha nem mászkálnátok ott, ahol nem kéne, nem lenne baj! Amennyire én tudom ilyen esetben azonnal az igazgatókhoz kellett volna mennetek, vagy jelen pillanatban Hank tanárurat felkeresni!

Scott vállon ragadja társát, és próbálja lenyugtatni, és leültetni. Ezzel pedig nem csak Arthur de immáron Craig is tapasztalta Allan temperametnumát. A továbbiakban elhallgat és hagyja had beszéljen a sokkal higgadtabb Scott.

-Scott... -mondja a nevét, majd folytatja. -Nem sokára érkezik mr. McCoy, majd ő mindent elmagyaráz, de ha te jobban szeretnéd, hogy Xavier, és Lansherr professzor feleljen, akkor biztos lehetsz, hogy így lesz. Bár úgy is mindenképpen beszélni fognak majd ezek után veletek.

Ezek után Anthonynak demonstrálja miként is tudja használni a retina szkennt a mutáns. Leveszi a szemüvegét, majd csukva tartja a szemét, és pár másodpercig erősen koncentrál, mire kinyitja azt. Barna szemei mögött mintha vörös fény gyúlna, de nem történik semmi más. Pár pillanatot követően visszahelyezi a szemüveget.

-A képességem bár veszélyes, de néhány percig képes vagyok visszafogni a lézert. -feleli kevésbé lelkesen, mint ahogy eddig válaszolgatott. Majd folytatja. -Kétlem, hogy bárkit kirúgnának az igazgatók.

Majd még a Veszélyteremmet áll neki kicsit boncolgatni Arthur miatt.

-Allan pontosan a Veszéterem miatt tudja ilyen módon alkalmazni a mutáns erejét. Ahogy én is. Azért van rá szükség, mert a komolyabb erőhasználat kiforrásának nem lehet a színtere a suli udvara. Bárki észrevehet minket.

Ezzel pedig elhallgat. Az idő telik, lassan egy óra múlva nyílik csak ki az operációs terem ajtaja, ahol Su tanárúr láthat, ki támogatva hozza maga mellett Maxat, kinek válla be van kötözve. Nem sokkal utánuk McCoy tanárúr is megjelenik, majd végig néz a fiatalokon felkészülve a kérdésekre, mit sem sejtve arról hogy Scott már jó néhány dologra talán rávilágított.

Craig McAllister
Játékos
Craig McAllister

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimePént. Jún. 24, 2011 1:34 am

Kérdéseim és aggályaim után, nem a válasz következik a sorban, hanem a többiek hozzászólása, miután át engedtem nekik a szót. Vannak ugyancsak okos dolgok, habár én sem értem, miért Scott szeme a legfőbb téma, mikor most sokkal fontosabb tárgyalni valóink vannak.
Elhangoznak jogos feltevések, és idétlen mondatok is, többet között Repro fenyegetése, hogy ha kirúgják egyből fut a Médiához...hát biztos sokat érne vele, legfeljebb a börtönből nézné végig ahogyan átvizsgálnák az iskolát. Na meg szerintem nem ettek zabot a vezetők sem, tudják ők, mit tegyenek, ha szúrópróbaszerű átvizsgálásra jönnének ide a zsaruk. Ekkor Allan kissé agresszíven lép elő, mérges tekintetét reám szegezve. Nahát...mi rosszat mondtam?
- Hohó, elnézést, szerintem rosszat nem mondtam, amiért ki kellene akadnia, nem járkáltunk volna mi erre, ha tudjuk, hogy tilos. Jobban mondva én biztos nem. Igazgatóhoz pedig nem tudtam volna menni, mert ahogy leértem, már láttam, hogy elszabadult itt a pokol. Mit kellett volna tennem, elrohanni, és itt hagyni a többieket a sorsukra? - Magyaráztam, bár az is igaz, hogy én is elveszítettem a hidegvéremet. Ebben az esetben ki ne tenné. Így tettem rá még egy lapáttal.
- Jó, persze tegyük fel, erre kószáltunk, mi vagyunk a hibásak. Ettől még a szülők az Iskolát tennék felelőssé, mert egy fiatalokkal teli létesítményben ilyen felszereléseket tartanak. Ti mondtátok, hogy tegyük fel a kérdéseinket, akkor pedig nem értem, miért idegelted fel magad. - Néztem rá értetlenkedve, miután hála Istennek Scott átvette tőle a szót. Nem is nekünk kellene kezelés, hanem Allan-nek. Pár szem nyugtató.
- Nem ismerem Mr. McCoy-t, még nem volt alkalmam senkivel sem társalogni sajnos, de nekem mindegy is, hogy kivel tudok beszélni, én nem panaszt akarok tenni, csupán azt szeretném, ha mostantól a tudomásunkra hoznák, hova nem kellene belépni, ha nem akarok öngyilkos jelölt lenni. Sajnos az én képességem nem teszi lehetővé, hogy az ilyen akadályokat, fegyvereket kivédjem, elhárítsam. Tisztelem, és irigylem a képességeiteket, nekem ez a képességem, hogy be vagyok bugyolálva. - Magyaráztam Scottnak, remélve, hogy megérti, miért vagyok feldúlt, hiszen könnyen odaveszhettem volna, ha a többiekkel egy időben érkezem meg a szintre.
- Már sokat köszönhetek az Iskolának így is, főleg Mr. Lensherrnek, hogy megmentette az életemet. Talán vele szeretnék a leginkább váltani pár szót. - Mondtam befejezve hosszúra nyúlt mondandómat, főleg, hogy már biztosan másnak is feltűnt a szószátyárságom. Remélem elnézik nekem, több évig egy kis, sötét szobába voltam elzárva a külvilágtól, és nem volt sok alkalmam ismerkedni, beszélgetni személyesen.
Természetesen az "öreg diákok" mindenki másnak is válasszal szolgálnak, vagyis inkább Scott, mert az idegbeteg Allan inkább háttérbe húzódik, bár feltűnt, hogy vannak akik nem tesznek fel kérdéseket. Pontosabban Iris hallgat. Lehet megviselték őt a történtek, vagy alapjába véve egy csendes típus. Ki tudja, Craig túl szégyenlős, és visszahúzódó ahhoz, hogy megszólítson bárkit is.
Mialatt folyik a beszélgetés, talán egy óra elteltével belép két idősebb alak, és a sebesült srác, akit operáltak. Az egyik egy szemüveges, inkább egy ősemberhez hasonlítanám, fura külsőt képvisel, de az alacsony fura diák után már nem lepődöm meg senki külsején.
Eleget dumáltam már, mindenre választ kaptam, innentől én Mr. Lensherrel szeretnék beszélni, a sráccal pedig nem vagyok olyannyira jóban, hogy körbeugráljam. Remélem jól van, mert azért aggódtam érte én is.
Brandon Harvey
Inaktív karakter
Brandon Harvey

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeVas. Jún. 26, 2011 1:55 am

Bólint egyet a válaszok hallatán, bár még mindig furcsállja ezt az egészet. De inkább csendben ül, és a többiek reakcióit nézi. Allan kirohanása hallatán elkezd fészkelődni, de csak nem szólal meg végül. Egyáltalán nem tehet arról, hogy a lift idehozta. Nehogy már az ő hibája legyen, hogy a lift lehozta erre a titkos részlegre. Amúgy sem érti, miért pont az iskolában kell ezt megvalósítani. Biztos találtak volna jobb helyet is hozzá. Főleg hogy akárki lejöhet, ha netán valami elromlik a biztonsági rendszerben. A szomszéd szobából előjönnek. a srác válla bekötve, elkerekedett szemekkel nézi McCoy professzort és egyenlőre nem tud szóhoz jutni a férfi külseje láttán.
Maxwell Evans
Játékos
Maxwell Evans

Hozzászólások száma : 49
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 25.

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeVas. Jún. 26, 2011 2:10 pm

Lassan Su tanárúr oldalán lépdelve lépek ki a műtőből, mint megtudtam ugye ott voltam. A fejem még nem túl tiszta, bár a külvilágot, úgy ahogy felfogom.~ Mintha kelés után belehajoltam volna egy... egy focicsapatban és én a felezőn aludtam volna az utolsó körig. Olyankor mindig nagyon belehúznak, észre se vettek mikor áttaposott rajtam az egész csapat védőstűl. Nem is hibáztatom őket. Megint elkalandoztam... ~ Megrázom kicsit a fejem mikor feleszmélek a gondolat menetemből és rájövök, hogy azért volt ilyen furcsa a lépdelés, mert mint súlyos sebesült sántítani kezdtem, pedig attól, hogy Su tanárúr hozott még jobban fáj a sérült tagom, hiszen eddig az ő vállával az enyém is kinyújtva volt. Ellépek a tanárúrtól és istentelen fájdalmak között megmozgatom kicsit a karjaimat. Enyhe kín ül ki az arcomra, miközben a többieket kezdem felmérni. Van pár extra tag leérkezésünk óta. ~ Itt játszom a hattyú halálát a sulisok előtt??? Most tényleg? ~ Eszmélek hirtelen, kihúzom magam, ismét fájdalmas fintort csal az arcomra, de gyorsan megpróbálom elnyomni. Majd hirtelen ötlettől vezérelve amíg a többiek trécselnek megpróbálom összekötözni a polómat, hogy azzal tartsam fent a kezem, hogy a vállamról levegye a terhet, így kicsit kevesebb fájdalmat átélve szaladgálhatok a parkban, a többi hat éves kis lurkóval. Az lenne aztán az igazi happy end. Bezony.
- Na mizu skacok? - Szólalok meg előzmények nélkül, továbbra is adva a kemény arcot, hátha... hihető még mindig.
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 9:34 pm

Az új szavak és a meglepő talányok és érvek lefoglalják Trant minden gondolatát. Túl sok itt a véletlen, eddig amennyire megismerte Scott-ot, ami nem sok, de talán több mint az újonnan érkezettek. Nem szokott ilyen banális hibákat véteni, és a védelmi rendszer, ami többször is be van biztosítva. Hát hogy lehet hogy csak úgy leenged egy fél tucat diákot, akiknek jogosultságuk sincs. Ez már több mint gyanús, de talán nem neki kellene ezzel foglalkoznia. Dr. Maccoy sokkal nagyobb koponya mint ő, biztos ki tudja maga is ókumlálni a dolgokat.
A csend körülötte még mindig nem változik. Szólásra nem nyitja a száját, de nem is kell, a többiek mindent elmondanak, vagy megkérdeznek, amit ő akart volna. Azért jól elraktároz minden információt az agyába, fene se gondolta volna hogy Scott ilyenekre is képes, vagy hogy Allan ennyire kemény. Talán még jók lesznek valamire ezek az ismérvek. Ha nem ma majd egyszer.
Anthony Carter
Játékos
Anthony Carter

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 9:43 pm

Csak nagyokat hallgatok most már, és nem avatkozok bele. hallva Scottot, mi szerint nem fognak kirúgni minket kicsit megnyugszok. Bár ha meg is történt volna, és azzal a sráccal ellentétben nem mennék a médiához. Ha már egyszer lehetőséget kaptam erre az egészre... akkor biztos nem. Meg szerintem amúgy is a mi hibánk ez a dolog. Meg azt sem értem mért kapja fel mindenki ennyire a vizet. Hisz ez egy mutáns suli... alapjába véve sem mindennapi, és akkor most itt van ez a földalatti pince... nem sokkal rémisztőbb szerintem, mint egy rahedli mutánsból álló iskola. Majd mikor már talán épp szólnék, kinyílik a műtő ajtaja, és meglátom a klónos tanárt, meg a szobatársamat. Jól van... a saját lábán jött ki. Ez biztos jót jelent. Kicsit elmosolyodok, hogy jól van és nincs komolyabb baja. Hála az égnek, bár nem ismerem őt annyira, azért még sem lett volna egy felemelő érzés, ha kiderül, hogy tragédiával kell számolnunk. Felállok a székemből, miután a második tanár is megjelenik, és a srác felé nézek.

-Jól vagy? -kérdem.
Cerebro

Cerebro

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeHétf. Jún. 27, 2011 10:16 pm

2000. szeptember 01.
12:15

Hank tanárúr és Su Maxet támogatva segítenek neki leülni, majd előbbi a diákokon végig nézve megszólal.

-Bizonyára sok kérdésetek van. Mindenre választ fogtok kapni, ígérem. De a szavak helyett inkább a tettek beszéljenek. Jason, remélem nem gond, ha megkérlek rá, hogy maradj itt Maxwellel, míg én körbevezetem a diákokat a részlegen.

Mondja Hank, mire kollégája kicsit meglepődve de egyetértve bólogat. Max sajnos kimarad a túrából, nem lenne most jó megerőltetni magát, de Su csak halkan közli vele, hogy minden bizonnyal majd ő is körbe járhatja a helyet amint jobban lesz. De addig sajnos most pihennie kell. A többiek pedig Scott és Hank társaságában bejárhatják a szintet, míg Allan inkább hátra marad a Váró teremben.

-Minden rendben van kis csávó?

Kérdi Allan Maxtől kissé bűntudattól gyötörve. Ez idő alatt pedig Iris, Arthur, Craig, Brandon, Kurt, és Anthony nekilátnak a kalandtúrának. A földalatti részleg első szintjét teljesen bejárják, Hank pedig minden terembe betekintést enged diákjainak. Majd következik a második szint, ahol már egy sokkalta érdekesebb színtéren telepednek le a tanulók. Ez pedig a végállomás, ami nem más mint a sokszor emlegetett Veszélyterem.

//Iris, Arthur, Craig, Brandon, Kurt, és Anthony - Folytatás: Földalatti részleg (szint 2) - Veszélyterem//
Maxwell Evans
Játékos
Maxwell Evans

Hozzászólások száma : 49
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 25.

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeCsüt. Jún. 30, 2011 10:39 pm

nagy traccs parti folyik kint mire kiérek. De azt hiszem betudom a szerencsémnek, hogy hamar kitalálják, hogy lenti körtúra lesz és én kimaradok. A vérveszteségemre gondolok és a lyukra a vállamban. Nem érdekel a lenti részleg, nem szeretem a túrákat, unszimpatikusak a túra vezetők és bár alapból kíváncsi lennék, most egyáltalán nem érdekel. Az se, hogy miért lőttek le. Egy puha ágy érdekel, egy nagy párna és a meleg ellenére egy nagy dunyha. Esetleg egy combfixes fiatal nővérke, hosszú lábakkal és alacsony zsúrkocsival. De ez utóbbi csak ha már felébredtem szűk húsz-huszonkét óra alvás után.
De most még összeszedem az erőmet, az egyik fiatalabbik srácnak aki először érdeklődik bólintok, azt hiszem felfogtam a kérdését, jelzem, hogy jól vagyok. De ezt préselem csak ki neki az erőmből. Nem tudom a nevét, de azt hiszem nem is kell, így legalább nem is kell rajta gondolkoznom vagy úgy tennem mintha tudnám. Egy fintor szerű arckifejezést tartok fenn, mintha kemény lennék vagy hasonló, Rambo mosoly fagy az arcomra. De mielőtt a csapat elvonul még a csöndes nagy darab is hozzám szól, Néma Bob... Ritkán de velős? A távozók felé eresztek egy derűsebb mosolyt és inteni akarok, de fájdalom nyilall a karimba és az eddig is ernyedt karom mintha még jobban lezsibbadna. Válaszra határozom el magam. De előtte lelohad a mű mosolyom.
- Hiányzik az ágyam meg a párnám. Fel...? - Alig tudom összeszedni a gondolataim, tompa vagyok, mint egy gumi kalapács. Nem is gondolok bele, hogy ez milyen remek metafora rám... Nem foglalkozok vele, csak megszédülök. Allan vállához kapok az épp kezemmel, hogy azon támasszam meg magam.
- Felmehetek? - Nyögöm ki az érkezésemmel együtt, amint megvan nagyjából az egyensúly. Nem szoktam ilyen egyszerű lenni, nincs egy deka stílus se a szavaimban, a cselekedeteimben. De most nincs annyi erőm, hogy megengedhessem magamnak azt. A vérveszteség gondolata elgyengít, és most konkrétan hiányzik belőlem egy kevés. ~ Utálok ilyen... gyenge lenni.~ Még magammal se tudnék társalogni, a gondolatok nehezek, a szobám pedig messze van. ~ Aludni akarok! ~ Semmi mást, csak pihenni, visszanyerni az erőm.

Cerebro

Cerebro

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitimeCsüt. Jún. 30, 2011 10:50 pm

2000. szeptember 01.
12:20

Maxwell kérdésére azonnal érkezik a válasz tanára képében, aki támogatólag segíti a fiút és indul el vele a lift felé, majd Allan hatalmas teste is megemelkedik a székből.

-Persze, mennyünk!

Mondja Su, és a lift felé veszik az irányt Allannel együtt, majd beszállnak abba, és megindulnak az első emeletre, hogy Max vissza húzódva szobájába végre megpihenhessen. A hosszabbnak tűnő utazás végén végre nyílik a felvonó ajtaja, és a trió kilépve, egyből Jeannel, és két újonccal találja szembe magát.

//Folytatás: Első emelet folyosói
Kérlek várd meg míg ott kört váltok, Vinnek és Abirnek, majd csak utána írj oda. //
Ajánlott tartalom

Váró terem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Váró terem   Váró terem Icon_minitime

Váró terem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Operációs terem
» Tanács terem

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: New York város - Játék idő: 2000. December :: Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye :: Földalatti részleg (szint 1)-
Ugrás: