Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Iskola udvar, kert

Go down 
+13
Abir Shepard
Vincent China
Iris Campbell
Vanessa Vyserian
Andrew Pitt
Marius Woodson
Repro
Anthony Carter
Gabriel Morison
Maxwell Evans
Sunbeam
Trant Hardwin / Undor
Cerebro
17 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Cerebro

Cerebro

Hozzászólások száma : 543
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.

Iskola udvar, kert - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 07, 2011 1:55 am

Mutánsok Ébredése - Tanévkezdés

2000. szeptember 01.
09:00

Hivatalosan is megkezdődik az iskola új tanéve, a diákok számára. Véget ért a nyár és szórakozás, ismét a megszokott mókuskerékbe kell tekernie mindenkinek. Hetek óta készülődnek a tanárok mind erre, és mindegyik tanuló kivétel nélkül tudja, hogy ez az a nap, amin mindenkinek meg kell jelennie. Meg ismerkedhetnek az új jövevényekkel, és tájékoztatnak mindenkit az elkövetkezendő 2000-2001-es tanévről. Az iskola fő kapuja előtti hatalmas "előtérszerű" udvar ad otthont a lebonyolításra. Kora reggel mindenki arra ébredhetett, hogy már néhányan a székeket hordják kifelé, és egy kisebb pódiumot építenek a szorgosan dolgozók. Bőven lehetett ideje az összes tanulónak a reggeli szükségletek ellátásra, hiszen 7-kor keltették a lakókat.

Iskola udvar, kert - Page 2 25743827

Odakint kezdenek gyülekezni a diákok, és kezdenek elkényelmesedni. Az időnek köszönhetően szép napnak ígérkezik a mai, hiszen ragyogó napsütés köszöntött New Yorkra 20 fok körüli hőmérséklettel. Ororo, Hank, Jason, Erik és Charles már a pódium környéke körül helyezkednek, és még az utolsó pillanatokban is az ünnepség menetét beszélik meg. Ez idő alatt egyre többen és többen találják meg helyüket, közöttük Linda aki még a tegnapi nap kisebb rosszulléttel küszködött. Ellenben ma már teljesen jól van, ez látszik rajta. Percről-percre egyre kevesebb szék marad üresen, és míg várakoznak a tanulók a kezdésre kisebb neszelés az amitől hangos az udvar.
Vissza az elejére Go down
https://xmenfrpg.hungarianforum.net
Sunbeam
Inaktív karakter
Sunbeam

Hozzászólások száma : 48
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 24.
Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye

TémanyitásTárgy: Korszak   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 07, 2011 2:18 am

Már 7-kor ébren kellett lennem a tanévnyitó miatt. Jó lesz ennek a sulinak a tanulójának lenni. Meg kell tanulnom uralni az erőmet. Miután felkeltem még egy kicsit feküdtem az ágyban és csak utána kezdtem el készülődni. Elmentem megreggelizni, mosakodni, majd felöltöztem és lassan elindultam kifelé az udvarra, ahol az ünnepség színhelye volt. Szép, meleg és napsütéses idővel köszöntött hát be a tanév kezdete. A székek már ki voltak pakolva mire kiértem és a pódium körül már a tanárok színe java is jelen volt. Leültem az egyik székre és vártam. Lassan egyre többen lettünk, ahogy jöttek a többiek is és érezhető moraj kezdett alapzajként megszokottá válni, ahogy a többi diák várta a megnyitót. Én csak élveztem, ahogyan a Nap sugarai csiklandozzák az arcomat és azon gondolkodtam, hogy ezzel a nyárnak vége is és kezdetét veszi egy új korszak, új kalandokkal. Még én is kíváncsian várom, vajon mit tartogat még a jövő. Ezen gondolatokat végigpörgetve a fejemben, elégedetten mondok el magamban egy mondatot, önmagamat buzdítva, hogy belevágjak a kalandba:

- Akkor hát csapjunk bele!
Gabriel Morison
Jegelt karakter
Gabriel Morison

Hozzászólások száma : 20
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 30.

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 07, 2011 5:50 am

Ez a nap is eljött. A tanévkezdés. Az iksola pedig nem egy normál értelemben vett iskola. Sok hozzám hasonló jár ide. Mutánsok, akik valamiért többek az embereknél. Mindenkinek van egy képessége, amit később felhasználhat akár a jóra is. Reggel 7-kor keltettek mindenkit. Lassan lebaktattam az ebédlőbe és magamba tömtem némi zabpelyhet egy kevés tejjel. Klasszikus amerikai reggeli. Mikor végeztem leadtam a tálcám, majd megindultam az udvarra, ahol a gyülekező volt. Mikor kiértem láttam, hogy már javában ki voltak pakolva a székek és a pódiumon is összegyűlt a tanári kar apraja-nagyja. A diákok még valószínáleg ébredeztek és reggelizni indultak.
~ Remélem ez jó év lesz.
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

Hozzászólások száma : 98
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 07, 2011 9:56 am

*Briiiing, briiiing, briiiing, briiiing.*

Egy ébresztőóra szól az iskola egyik szobájában. Egy álmatag diák felnyög egy kicsit, majd elindul keze a goromba vekker felé. Egy kis matatás után, meg is találja rajta a szundi gombot. Mikor újra csend telepszik a szobára a fiú szeme hirtelen kinyílik, és felül az ágyában. Rájött milyen nap is van ma. A szíve gyorsabban kezd verni, kipattan az ágyból, és elkiáltja magát.
- Itt az évnyitóóóóó! - A hangjában őszinte öröm érződik, majd mikor észreveszi a hangját csak az üres falak vízhangozzák, kicsit elkedvtelenedik. Még mindig nincs szobatársa, de ez majd meg fog változni. A szokásos reggeli dolgokkal kezdi. Tudja a többi diáknak nincsenek olyan gondjai, mint neki de hát nem mindenki olyan szerencsés. Meztelenre vetkőzik és elkezdi bekenni magát a bőrápolóval. Már évek óta unja a dolgot, de tudja még mindig jobb, mint ebéd előtt kínok között várva a fájdalomcsillapítót.
Számára a nap kezdete több, mint egy óráig tart, talán még a lányok sem piperészkednek ennyit egy randevú előtt. Az ünneplős ruhájába belebújás már csak a végső simítások közé tartozik. A szobájából már vigyorral az arcán lép ki. Próbál kedvesen mosolyogni mindenkire, aki csak elhalad mellette a folyosón. Az útja az iskolaudvarra vezet. Lent már felkészültek az ünnepségre, Trantnek már csak egy helyet kell elfoglalnia. Gyors döntés után az egyik szélső széket nézi ki magának, majdnem teljesen elől. Innen jól lát, és ha valami baja lenne, a hosszú ünnepség nem kell felállítania senkit, hogy kijusson. Leül és csendben figyeli a környező embereket.
Anthony Carter
Játékos
Anthony Carter

Hozzászólások száma : 61
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 07, 2011 10:27 pm

Egy napja vagyok a suliban, még senkit nem ismerek de most talán lesz rá alkalmam. A tanévnyitó ünnepségen az iskola összes tanulója meg jelen, így alaposan szemügyre vehetem őket. Nem elsők között érkezek, de nem is utolsóként. Ülőhelyek már alig akadnak, így kinézem azt ami még aránylag közel van a pódiumhoz. Elfoglalom a helyemet, és az alapzajba nem csatlakozok bele, még nincs kivel beszélgetnem. Ezért csak némán ülök és nagyokat hallgatva fél-szemmel mérem végig a diákokat. Van itt fiatalabb és idősebb is, teljesen vegyesen. A következő lépésként pedig a tanárokat figyelem, akik közül még csak mr. Lensherrt és mr. Xaviert ismerem és a másik hármat nem. Gondolom most majd mindenki bemutatkozik, hogy az olyanok mint én megismerjék őket. Belegondolva még egyetlen napja sem vagyok itt, hiszen tegnap dél körül léptem át a kaput. Kíváncsi leszek mi mindent tartogat nekem ez a hely, és hogy ki mire képes. Mivel még eddig nem találkoztam más mutánsokkal, ez duplán izgalmas nekem. Izgatottan várom a kezdést...
Repro
Játékos
Repro

Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Május 07, 2011 11:35 pm

Haranngzúgásra ébredek fel, amit nagyon nem értek így reggel 7-kor, aztán rájövök, hogy a mobilommal játszott valaki és beállította a "Hell's Bells"-et ébresztőnek. Néhány sor káromkodás után kikászálódok az ágyból és kinézek az ablakon.

Kint már jó pár szék sorakozik, de miért is? ... ... Bakter, ma van az évnyitó! Sietni kéne, mert lövésem sincs, hogy mikor kezdődik és nem kéne már az első napon elkésnem. Gyorsan magamra kapok valami ruhát és elrohanok az étkezdébe kajálni. Miután végeztem vissza szobába, póló ledob a földre, fogkefe, fogkrém elő és gyors fogmosás. Ezután deo, fésülködés és már meg is vagyunk. Jah még fel kéne öltözni is. Magamra kapok immár valami ünnepibb öltözéket, egy fekete inget, hozzá bordó nyakkendőt, az anyám által bepakolt kopogós cipőmet és egy fekete sportos zakót is magamra dobok, bár az időjárást nézve, azt inkább visszadobom az ágyra és kilépek a szobámból.

Zárás után egyenesen az udvar felé veszem az irányt, a legrövidebb úton megyek, amit sikerült felfedeznem lassan két hónapos tartózkodásom alatt. AZ utóbbi hónapokban szinte csak bolyongtam az iskolában, nem gyakoroltam az erőmmel, nem jártam be az "érdekes" előadásokra, belegondolva elbazilikáztam a nyaramat, de legalább a kondimat megtartottam, hála az edzőteremnek. Őszintén az új tanévkezdés nem nagyon izgat a normális tanórák szempontjából, viszont csak megtanítanak minket bánni az erőnkkel. Az enyémnek meg van az a kellemetlen tulajdonsága, hogy lemásolja bárkiét, most meg tele lesz mutánsokkal az udvar. Csak ne okozzak tömegkatasztrófát oszt annyi...

Tényleg az utóbbi két hónapban szociálisan is a mélyponton voltam. Leérkezve az udvarra körbenézek hátha van valaki, aki szintén próbálja játszani az anti-szocit és leülök mellé.

- Hello a nevem Arthur. - mutatkozok be és a kezemet és felé nyújtom egy kézfogás alkalmából.
Marius Woodson
Inaktív karakter

Hozzászólások száma : 4
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 3:08 am

Egy napja van csak az iskolában, szóval még nem nagyon tud nyilatkozni róla, hogy érzi magát, bár eddig nem rossz. Nem másra mint Mariusra gondolok. Nem nagyon volt még távol otthonról, nem igazán szeret táborba menni vagy ilyesmik. A szobájában egyedül van, csak a kutyája Luna van vele együtt, de nem is baj. Ma reggel harangzúgásra ébredt, érdekesnek találta, hisz New Yorkban nem gazán hall ilyesmit az ember. Felöltözik és elindul lefelé az udvarra. Lunat nem viszi magával. Út közben lát néhány diákot akik szintét az udvar felé tartanak. Senki nem szólította meg és ő sem szólt senkihez. Mikor leér már vannak lent elég sokan. Marius nem szereti a tömeget úgyhogy keres egy csendesebb kis részt valahol a tömeg mögött.
Andrew Pitt
Játékos
Andrew Pitt

Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 4:56 am

Mikor leérek, szívem egy kicsit vadul kalapál. Szerencsére csak ennyi, indulás előtt benyomtam még egy szendvicset a hálószobában. Nem vagyok gátlásos, könnyen teszek új ismeretségekre szert, de minden kezdet nehéz, és mindig nehéz a kezdet. Nem szoktam szorongani sem, de a székeket látva tekintetemmel olyan helyet keresek, ahová nagyon süt a nap. Remélem találok egy ilyen helyet, nem akarom senkire se ráhozni a frászt. A professzor azt mondta, hogy itt mindenki hasonló gondokkal kűzd, de jobb félni, mint megijedni alapon választok magamnak ülőhelyet.
Magamra öltöm a legjobb arcomat, és elindulok, hogy helyet foglaljak. Közben nézem az arcokat: vannak közöttük olyanok, akik megrémítenének, ha nem tartoznék közéjük.
Vanessa Vyserian
Jegelt karakter
Vanessa Vyserian

Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 6:27 am

Egyszer csak valami őrülten hangos berregés visít bele a fülembe. Fújtatva fölállok és igyekszem lecsapni az órát. Látom, amint egy hatalmas mancs a falnak söpri szerencsétlen szerkezetet
Oh basszus...
Morognék a bajszom alatt, mindössze az a probléma, hogy jelenleg bajszom van és csak morogni tudok. Az ébresztőóra tovább berreg, ki hitte volna, hogy az a vacak egy ilyen pofont is túlél... Nah nem számít...
Leugrom az ágyamról, ami elégedetten sóhajt fel miután a kilóimtól megszabadult. Elsétálok a tükör előtt és farkas, illetve tigrisszemet nézek magammal. Átfut a gondolat a fejemen, hogyha így mászkálnék a folyosókon hívnák a cirkuszosokat hogy vigyenek el, vagy egyszerűen senkit nem érdekelni a dolog? Végül inkább nem próbálom ki, csak leülök a hátsómra, és kis faroktekergetés és elmélyült koncentráció után már egy ismerősebb arc néz vissza rám a tükörből. fölállok, habár kissé imbolygok, hiszen mostanában szegény fejem már nem tudja négy vagy két lábon szokja meg a járást. Szemügyre veszem magam így is a tükörben. Mintha nőttem volna pár centit, meg a hajam is hosszabb és mélyvörösebb volt valahogy. Ráadásul a szemeim már teljesen macskaszemek voltak, hideg zöldessárga szempár. Eddig jutottam szemlélődésben, mert nagyon megéheztem. Ahogy az lenni szokott. Beburkoltam néhány szendvicset, meg csomó csokit, és akkor kezdtem úgy érezni megvagyok. Felkaptam valami ruhát is, egy rövidgatya meg egy póló elégnek tűnt, ráadásul ha átváltozom úgyis szétmennek, akkor meg kár a jobb darabokért. Amikor rájöttem, hogy késésben vagyok futásnak eredtem. Annyira nevetségesen könnyű volt. Villámgyorsan rohantam, de még amikor kiértem akkor sem éreztem egy kis fáradságot sem. Volt jó oldala annak, hogy néha tigriskedtem, a fáradhatatlanságot és az éles érzékeket kimondottan szerettem, főleg az illatokat. Amint a székek között sétáltam mélyet szippantottam a levegőből. Egy fintorral aztán leültem egy székre, aminek a közelében nem ült senki, mintha csak nekem tartották volna fönt. Mivel nem volt jó illata senkinek, ráadásul az arcok sem tűntek túl barátságosnak összekucorodtam és élveztem, ahogy a napfény táncol a bőrömön. bevallom, legszívesebben a hasamat süttettem és fürdőztem volna..
Maxwell Evans
Játékos
Maxwell Evans

Hozzászólások száma : 49

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 8:56 am

A napom egy könnyed ébresztőnek beállított csengőhang kezdi meg. Egy koppanás az a hang amit a szám első pár másodperce után hallat. Mind ezt a a padló és szerény személyem közre müködésével. Félig ki is fordulok az ágy szélére mielőtt teleportálok, a fürdőből hangzik, ahogy koppanok, a felkészületlen lábizmok okán. De a következő képen már a fogkefével a habos számban vakarok fel magamra valamit. A szobában egy pillanatra állok meg ekkor. Észre veszem, hogy a másik ágy is össze van túrva és új cuccok vannak a környéken. Kicsit rá is sandítok, rájövök, hogy betettek valakit mellém és még nem is szóltak. Nemhogy a skac aki azt se mondta, hogy "Hello, miattam nem hozhatsz fel majd csajokat ide nyugodt szívvel." ~ Az anyját! ~ Gondolattal zárom a menetet. Majd miután végeztem az alapvető tisztálkodással a köpés és a gargarizálást a dezodor egyenletes szivárgása zárja a sort.
Tapad a matrica izzik a filc. Rákerül az előbbire, hogy 'Max az "Ász"'. A hozzá tartozó önelégült mosoly az arcomon virít, miközben az udvaron kötök ki, a szoba ablakában hagyott fekete foszladozó lyuk után. Ott nyomkodom az ingem bal szélére a kis cetlit. Mindenkinek intek, vigyorgok és olyan hihetetlen menő vagyok, hogy azt csak én hinném el ha mondanák.
Térd rogyaszt, hosszan lép és lassan lecsúsztat egy napszemüveget az orrán, eszelős.
Cerebro

Cerebro

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeVas. Május 08, 2011 8:01 pm

2000. szeptember 01.
09:10

Mindenki megérkezik kivétel nélkül, és csak el-elvétve marad üres szék a pódium környékén. Vannak itt ismerős és kevésbé ismerős, esetleg ismeretlen arcok az újak számára, de mai nap mindenki megismeri a másikat. Az öt fős tanárikar kissé bele merül a beszélgetésbe, és csak aki szemfülesebb az veheti észre, hogy hirtelen eléggé komoly lett közöttük a légkör. De pár perc múlva elhalkul társalgásuk, és Xavier lép az emelvényre, akinek központba kerülő jelenléte mindenki számára jelzi, hogy itt az ideje elcsöndesülni. Vár pár pillanatot, míg minden zavaró zaj elnémul, így Arthur nem kaphat választ sajnos jelenleg bemutatkozására. Az igazgató kedélyes mosollyal nézi végig a diákokat, majd elkezdi az ünnepi beszédét.

-Először Jó Reggelt Kívánok mindenkinek! Tudom, talán néhányotoknak ez a korai kelés még új, de elkezdődik a tanév, és állandóvá lesz számotokra. Vannak köztetek régi, és új tanulók is, ezért szeretnék bemutatkozni. A nevem Charles Francis Xavier professzor, az intézmény igazgatója. -bólint kedvesen és tekintetével főként az újakat veszi célkeresztbe, akik csak néhány napja esetleg hete vannak itt. -Szeretném még bemutatni az iskola igazgató helyettesét, Erik Lensherrt, illetve a tanári kar többi tagját Ororo Munroet, Dr. Henry Philip McCoyt, és Jason Sut. -mutat a nevek tulajdonosaira, akik mindegyike köszöntés jellegűen bólint.

Ezzel pedig elkezdődik a hosszas beszéd, ami bár nem nyers és száraz senki számára, de kicsit talán soknak tűnhet. Tartalmát tekintve Xavier részletezi mi minden vár a diákokra a 2000-2001es tanév alkalmával. Elhangzik ismét a házirend részletes ismertetése, ahogy az is, hogy ki milyen tanórát fog tanítani és milyen szakkörök várhatóak, illetve milyen végzettségek megszerzését biztosítja az iskola. Mind ezek után kiemeli a professzor, hogy valószínűleg az elkövetkezendő időszak más lesz mint a korábbi, de csak ködösen és sokat sejtetően fogalmaz. Azt mondja később kitér rá. Végül pedig utolsó mondataival átadja a szót a kollégáinak.

-Tegnap sajnálatos eset történt, ezért úgy határoztunk, hogy ideje mindenkinek közölni minek is van a birtokában. Igaz, valószínűleg néhányan tudatában vannak társaik képességeinek, de vannak akik nem, és ez problémát szülhet. Szeretném, ha családként tekintene mindenki a közösségre. -szavaival főként Trant és Linda esetére utal, amiről minden bizonnyal már mindenki hallott. -Ezért kezdeném én a sort. Mutációm lehetővé teszi, hogy telepátiát alkalmazzak és mások elméjébe, gondolataiba lássak. Tehát nem tudtok eltitkolni előlem semmit. -próbál kicsit humorizálni, hogy ne érezzék a tanulók a túlzottan komoly hangvételt. Majd végre tényleg átadja a szót és először Erik, majd Ororo, Hank és Jason részletezi hogy mire is képes egy rövid bemutatkozás mellett. Ez után pedig a diákokon a sor. A professzor nem teszi kötelezővé hogy részletezzék életüket, vagy képességeiket, így kizárólag azoknak kell megtennie ezt, aki úgy gondolja megnyílik ennyire a társai előtt. A sort pedig egy eléggé feltűnő lány nyitja, aki talán erőt ad az újaknak is, hogy megtegyék az első lépést.

Iskola udvar, kert - Page 2 585px-Callisto_(Earth-1610)

-Szólítsatok Callistonak. Az, hogy ma itt vagyok mr. Lensherrnek köszönhető, aki megmenekített engem az utcától és kaptam egy második esélyt. Sosem felejtem el amit értem tett és amit ez az iskola nyújt nekem. Nem csak otthont adott, de lehetőséget is, hogy ne az egyik szemetesben találjanak rám mint halott. -mondja és szavai talán eléggé keményeknek hangzanak. -Ami pedig a képességet illeti, érzékszerveim magasan jobbak mint az átlag. -ezzel leül, és tért ad másoknak is. Erik pedig büszkén és elégedetten nézi a lányt.
Sunbeam
Inaktív karakter
Sunbeam

Hozzászólások száma : 48

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 09, 2011 1:09 am

Úgy látom érdekesen alakul a tanév kezdése. Xavier Professzor mindenre kitérően bemutatkozik, majd jön a tanév és az iskola tudnivalóinak részletezése. Úgy érzem jó lesz itt. A tanárok kedvesek és a légkört is kezdem megszokni. Épp élvezem a napsugarakat és a kellemesen meleg időt, amikor változik a program és a tanárok és diákok egyaránt elkezdik kitárni a többieknek, hogy milyen képességeik is vannak és ezáltal mindenki megismerhesse egymást. Először a tanárok, majd a diákok közül egy lány szólal fel. Úgy gondolom ez nem rossz ötlet és ezeken felbuzdulva, miután a lány leült, én állok fel és kezdek beszélni.

- A nevem Ben Deegors, de szólítsatok csak nyugodtan Sunbeamnek. Engem is az utcáról szedtek ssze, idehozva az iskolába és ezért mindig is hálás leszek. Ez nekem az új otthonom, a tanárok szinte önmagamtól mentettek meg, hűségem nem fog lankadni irántuk. Elkövettem pár hibát, amiatt, hogy nem tudtam kontrollálni az erőmet. Ezért megteszek mindent, hogy hogy jobb lehessek. A képességem a Nap fénysugarainak manipulálása és az abból való energiafelvétel.

Beszédem közben végig a tanárok felé nézek, főleg Ororo tanárnőnek és az igazgató úrnak címezve mondataimat. Szavaim szívből jönnek, mert a tegnapi eset után döbbentem rá minderre, mikor Ororo tanárnő leszúrt és megfogadtam, hogy ezentúl felelősségteljesebb leszek és jobban igyekszem majd. Miután pedig a végére értem a mondandómnak, befejezem és leülök, továbbadva a szót a következő diáknak.
Gabriel Morison
Jegelt karakter
Gabriel Morison

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 09, 2011 1:59 am

Amint az igazgató fellép a pódiumra a tanárok és diákok beszélgetésének zsivaja szinte azonnal elül, de Xavier professzor még vár egy kicsit, hogy biztos legyen. A szemét körbejáratja a diákokon, majd bele kezd évnyitó beszédébe és elmondja, hogy mit vár a 2000-2001-es tanévtől és a diákoktól ebben az évben. Sorra bemutatja a csekély létszámú tanári kart. Xavier professzoron kívül mindről csak hallottam. Azt pontosan nem tudtam, hogy a professzor milyen erőt birtokol, és mikor megosztotta velünk én azt hittem lenyelem a gigám. Nem vagyok egy nagy bajkeverő, na de azért néha kell a szórakozás. Erről egyelőre le is tettem, mert a tanári kar többi tagja, Eric Lansherr, Ororo Monroe, Dr. Henry Philip McCoy és Jason Su is bemutatkoztak pár mondatban és elmondták, hogy mire képesek. A professzor megkért, hogy legyünk egymásnak a család. Vannak, akik ismerik egymás képességeit, de azok inkább az idősebb diákok. Egy diák veszi át a szót, akit Lensherr professzor mentett meg a haláltól. Szószerint az utcáról szedte össze. Ez jó húzás volt, így lehet, hogy mások is felbátorodnak. Nem is váratott magára sokáig a dolog. A következő diák Sunbeam néven mutatkozott be. Elmondta az igazi nevét is, de arra valószínű nem sokan emlékeznek már. Ellenben azzal a névvel, ami utal a képességére, a mutációjára. Mikor befejezte visszaült a helyére, majd egy pillanatnyi csend telepedett az udvarra.
~ Gyerünk már, állj fel, legyél túl rajta. - noszogattam magam, majd feladtam a próbálkozást, hogy várok még két-három diákra. Felálltam és magamhoz ragadtam a szót.
- Üdv mindenkinek, a nevem Gabriel Morison, de mindenki szólíthat Matt-nek, vagyis a Matter rövidítése. A képességem pedig az asszimiláció, bármilyen anyagot képes vagyok a testemre venni. - ennél több nem jutott eszembe, ezért itt be is fejeztem, visszaültem a székemre és vártam, hogy lesz-e következő és ha igen, akkor kicsoda.
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeHétf. Május 09, 2011 6:08 am

Trant figyelmesen hallgatja társai vallomását, vagy inkább kinyilatkoztatását. A képességeik hallatán kicsit összeszorul a gyomra, mindenkinek a képessége erőt ad nekik. ~ Milyen boldogok is lehetnek azokkal az adományokkal. Jó lehet nekik, a testük nincs eltorzulva, és még olyan erőket is kaptak, amiket még álmodni sem tudnék. Hát ez az én sorsom, a gyenge képességeimmel nem is rúghatok, majd labdába mellettük. Nem mégsem, majd a tudásommal kompenzálom. ~ Ezzel feláll, és elindul a pulpitus felé. Nem tolakszik, előreenged bárkit, aki csak egy kicsit is sietne elmondani mit is tud. Ha rákerül a sor feláll, és remegő kézzel megragadja a mikrofont. Megköszörüli a torkát, és először félve, de beleszól.
- A nevem Trant Hardwin. Már az intézzzzményben élek pár hónapja, és sssszerintem már hallottatok rólam. - Elereszt egy mosolyt magában. Még a professzor is róla beszélt. - Hát akkor, ha már felhozzzztam rá is térek a mutációmra. Az elsssső gondolom látsssszik rajtam, ... - Néz végig magán. Utána sorban elmondja az összes defektusát. Pontosan ecseteli a gyengéit, és számára már csak szokásos napi rutinjait. Végül elmosolyodik a közönség felé, és lelép a "színpadról". Tudja, nagy lépést tett előre, és még sok van, hogy hasznos tagja lehessen az intézménynek.
Anthony Carter
Játékos
Anthony Carter

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 10, 2011 7:55 pm

nem ismerek még egyenlőre senkit, és ez nem változott az eltelt... 10 perc alatt sem. Szóval nincs kivel beszélgetnem, nem mintha akarnék, de talán egy kicsit jó lenne, mikor hosszú percek után is mr. Xavier beszél. Nem azt mondom, hogy nem érdekel amit mond, de a jó idő sokkal inkább vonzza a figyelmemet, mint más. Meg persze az a néhány dögös lány is, akik elszórva csücsülnek. Úgy látom némelyik... ha nem mindegyik, de idősebb nálam kivétel nélkül. De majd csak megoldom. Leleményes egy gyerek vagyok. Gondolataim főként a lányok és az időjárás körül mozog, de persze azért félfüllel hallgatom az iskola terveit is. Amikor viszont érdekesebb témára kerül a sor minden figyelmem azé, aki éppen beszél. Megtudom milyen erőkkel is rendelkeznek a tanárok. Hát az biztos, hogy egyikkel sem szívesen akasztanám össze a bajszomat. Ebben a pillanatban arc szőrzetemhez nyúlok és kicsit megint elkalandozok. Kéne egy kis férfias szőrzet most már, mert ez a csupasz arc gyerekes. Főleg ha valamelyik idősebb lányt kiszemelem magamnak. Na de vissza a lényeghez. Néhány tanuló is feláll, majdan pedig taglalják mihez is értenek. Mindegyik tud valami jó dolgot, ahogy elnézem, kivéve azt a Hardwin gyereket. Még a külseje sem megnyerő, le sem tagadhatná, hogy más... Na de mikor úgy érzem itt az én időm, belekezdek saját magam ismertetésébe. Veszek egy mély levegőt és nagy lendülettel belekezdek.

-Sziasztok! A nevem Anthony Carter, vagy csak Tony. A képességem pedig, hogy olyan kemény bőröm lehet mint a szikla.

Végén kicsit elhalkulok és visszaülök. Ahogy végig néztem a sok szempáron kicsit zavarba jöttem, ezért nem is tettem meg azt a lépést, hogy kicsit bővebben mondjak valamit magamról. Mondjuk nekem nincs olyan szomorú háttértöténetem mint annak a lánynak... jaj, már el is felejtettem a nevét. De azért gondoltam kicsit mélységesebben tájékoztatom társaimat, ellenben hamar visszataláltam a székre, szóval jöhet a következő alany, aki elmondja mi fán terem a mutánssága.
Andrew Pitt
Játékos
Andrew Pitt

Hozzászólások száma : 53

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeKedd Május 10, 2011 8:52 pm

Miután a tanárok bemutatkoztak, és a professzor is mondandója végére ért, egy lány, akit Callisto-nak hívnak, felszólal. Elmondja, hogy hogyan került ide, mit köszönhet az iskolának, és mi a képessége. Majd miután leül, a többiek ezen felbúzdulva kezdik el egymás után bemutatni saját magukat. Érdekesebbnél-érdekesebbek az elhangzottak: Sunbeam, és a Nap ereje; Matt, az asszimilátor; Trant, a béka; Tony, a sziklabőrű. Ezeken elgondolkodva nem tudom, hogy nevessek-e, vagy sírjak: a képességem megjelenését valóságos átokként éltem meg, de a jelenlegi helyzetben szerencsésnek is mondhatnám magamat.
Miután Tony befejezte a mondókáját, felállok, és elkezdem:
- Andrew Pitt vagyok, Staten Islandról. - hangom tisztelettudó, nem felengzős- Miután megjelent a képességem, egycsapásra számkivetetté váltam. De itt, ebben az iskolában - szívem vadul kalapál, miközben ezt kimondom- úgy érzem, ennek vége. Szeretnék a közösség tagja lenni, és megbecsülést szerezni.
Körbenézek, ki az aki figyel. A tanárok, és diákok egy része csak Rám szegezi tekintetét. Hirtelen önbizalommal tölt el, és érzem, hogy egy új élet vár reám. Mellem megdagad, miközben veszek egy nagy levegőt, és....- Szólítsatok Shade-nek, az árnyéknak. És ne ijedjetek meg, ha a bőröm színe elsötétül.
Vanessa Vyserian
Jegelt karakter
Vanessa Vyserian

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 11, 2011 4:33 am

Hát ez szép... esküszöm úgy érzem magam, mintha az anonim helyett a megnevezett alkoholisták gyűlésére csöppentem volna. Amíg a tanár beszél figyelek, elvégre a tudás hatalom, én pedig nem szeretem ha elnyomnak, így jobb minél több infót összeszedni. Ellenben amikor kezdődik a lelkizős bratyizzunk össze és tárjuk napfényre a mutánsságunk, nah azt a részt már kevésbé csípem.
Amíg a skacok fölállnak és szép lassan elmesélik, ki szívszaggató, ki kevésbé nyomorúságos történetüket én a pólómat igazgatom. Most tudatosul bennem, hogy a kedvenc fekete felsőm sikerült fölkapnom, amin egy motoros csaj egy halomnyi srácon hajt át. Esküszöm nem saját szerzemény, a bátyámtól kaptam szülinapomra, azzal a megjegyzéssel, hogy jó dolog a motor. Soha nem állítottam, hogy a családom teljesen normális.
Amikor elhaltak az utolsó srác szavai is és meghitt békés, a már-már családias légkör kezdett fulladást okozni, úgy döntöttem jobb túl lenni a dolgon, aztán már csak békén hagynak... habár lehet a bemutatkozás után jön a nagy iskolai ölelés... esküszöm, akkor öngyilkos leszek, ha valaki a méteres közelembe jön, annak vége... Valamire jó, ha az ember ha úgy hozza kedve drabális nagymacskává változik félelmetes karmokkal.
- Nos üdv mindenki, Vanessa vagyok és tigrissé tudok változni. - slussz passz, nem szaporítjuk a szót. Fölálltam, leültem, kész is a dolog.
Amikor ismét helyet foglaltam, fölpakoltam a lábaim az előttem lévő székre és mereven bámultam a sportcsukáim. Remélem ezzel k is felfogják hogy lezártnak tekintem a nagymonológom. Nem lesz "Mi fény tör át az ablakon..." Csak akkor dumálok, ha kedvem van (habár akkor sokat) és csak olyannal, akit ismerek és akiben megbízom.
Cerebro

Cerebro

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 11, 2011 9:09 pm

2000. szeptember 01.
09:40

A sor a végéhez ér, és meglepő módon mindenki elmondta mire is képes, ha nem is épp túl részletesen, de egy kicsit megnyílt társai előtt, és a professzoron látszik, hogy elégedett a helyzettel. Nem gondolta volna, hogy így alakul.

-Köszönöm, hogy senki nem zárkózott el a másiktól. -mondja, és egy kisebb stóc papírlapot ad át Jason Su tanárúrnak aki miután elmondta mire képes, most gyakorlatban is láthatóvá teszi. Újabb és újabb klónokat gyárt, amik segítőkként osszák ki minden diák között a lapokat -Amit most a kezetekben tartotok, az a házirend, amit kénék, hogy mindenki tartsa be hiszen mindannyiunk érdeke. A másik lapon pedig az órarendet olvashatjátok és a választható délutáni szakköröket.

Ebben a pillanatban Magnus és Charles arca gondterhelté válik, miközben átnézve a diákokon valamit nagyon szemügyre vesznek a főkapunál hosszú másodpercekig. Aki hátra néz, egy férfit pillanthat meg apró kicsit talán lenéző mosollyal amit alig lehet felismerni. Korábban még senki nem találkozhatott vele. A momentum hatása, hogy a professzor kicsit zavartan folytatja amit elkezdett.

Iskola udvar, kert - Page 2 64062374

-Igen... mint láthatjátok szombaton is vannak óráitok, amik szükséges ahhoz hogy megtanuljátok használni az adottságaitokat. -ezzel ez volt a záró mondat, és a professzor távozik Erikkel együtt, akik az ismeretlen férfi irányába indulnak meg és rövid szóváltás után elvonulnak a közösség elől, be az iskola falai közé. Ezzel pedig Ororo lép a pódium mögé és fejezi be a formalitást, ami még hátra van. -Remélem eredményes tanév előtt állunk és mindenki be fog tudni illeszkedni. Ha gondotok van, vagy kérdésetek nyugodtan felkereshettek bennünket. -utal a tanári karra és egy kedves mosollyal végül lelép a "színpadról" majd pedig ezzel jelezve mindenki tudtára hozza, hogy véget ért az ünnepség. Valószínűleg korábban, mint az tervezve volt. Elkezdődik a beszédtéma, és mindenkit egy valami érdekel. Mi történhet most Lensherr és Xavier körül oda bent? Ki lehet az a férfi? Hangzanak fel a kérdések amiket a tanárok is jól hallanak, de úgy látszik nem akarnak válaszolni. Su és Ororo távozik mire Hank tanárúr kicsit megemeli hangját.

-Legyetek szívesek segíteni elpakolni a székeket. Vigyétek le a pince raktárába. -eléggé egyértelmű, hogy nem akarja engedni Hank, hogy most bárki is megzavarja az igazgatókat.
Anthony Carter
Játékos
Anthony Carter

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeSzer. Május 11, 2011 11:33 pm

Csak nagyokat hallgatok, miközben sorolják a képességeiket az emberek... mutánsok. Valakinek sokkal jobb speckó ereje van, mint nekem. Pedig meg kell valljam, kibékültem az én mutációmmal, mert eléggé hasznosnak bizonyult. Eresztek egy önelégült szájbiggyesztést magam elé, de persze csak egy pillanatig, ne érezze senki, hogy valami elmezakkant retartált mellett ül, aki jót mulat magában a semmin. De mikor vissza térek az ünnepség fonalához, csak arra kapom fel tekintetem, hogy valami fura szemkötős alak a főkapuból nézi az egész felhajtást. Lehet, hogy az érzékszerv fokozó lánynak az apja? Sose lehet tudni. Bár hogy is, de a prof és mr. Lensherr távoznak, és a zárást az őszhajú tanárnőre hagyják. Túl sok név hangzott el, tehát nem jegyeztem meg egyet sem. Bár a dögös macskanőét igazán észbentarthattam volna. De már mind egy. Felkérnek mindenkit, hogy álljunk neki rendet rakni, és érzem hogy arra megy ki a játék, hogy ne kiváncsiskodjon senki a a szemkötős fickó után. Eléggé sokan vannak ide kint, ráadásúl új is vagyok, nem hiszem, ha eltűnök bárki is észre venné. Nem vagyok az a minden lében két kanál típus, de ahogy láttam mr. Xavier és mr. Lensherr eléggé komorak lettek látván vendégüket. Nem tudom miről lehet szó, de ebben a mutáns suliban csak valami érdekes lehet a téma. Szóval ideje beosonnom az iskolába, és kihallgatni a beszélgetést. Mind ezt óvatosan, halkan és észrevétlenül, mint a kámfor. Ha bejutok irány az igazgatói iroda. Gondolom ott lesznek...
Repro
Játékos
Repro

Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 3:32 am

Nah túlestünk rajta, hogy elmondtam a képességem... váááárjunk csak, én nem is emlékszek rá, hogy elmondtam, de elmondtam? Most már mindenki tudja, hogy másolok, de nézzük csak ezeket a papírokat.

Házi szabályzat, vagy mi a rák, ezt nem olvassuk el. Órarend és szakkörök, nah ez is unalmas, de azért csak kell valamit tanulni, ha már suliban vagyunk, na neeeee. Ennyi óra? Kicsit sok lesz, de nincs nyavalygás. Szakkörök... Evolúció, jól hangzik, de unalmas lehet, absztrakt é... már most rossz a neve, alkalmazott élettudomány, no komment, társadalomtudomány, az emberek idióták ennyi, kéne választani valamit.

Előveszek egy érmét, ha fej, akkor evolúció, ha írás, akkor meg megyek a Lensherr-féle izére. Feldobom az érmét, elkapom rárakom a másik kézfejemre és megnézem. Fej, akkor megyünk Darwin bácsihoz!

A papírokat a kezembe tartva körbenézek még pont elkapok valami kalóznak öltözött fazont, aki éppen a két proffel készül dumálni. Meglöknek, ekkor ébredek rá, hogy széket kéne pakolni. Pacikukiiiitttt. A tömegbe vegyülve próbálom követni a három emberkét, ha mennek valahova. Közben próbálkozok, hátha egy másik telepata képességét másoltam le.
Gabriel Morison
Jegelt karakter
Gabriel Morison

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 5:21 am

Na ennek is vége. Rövidebb volt, mint elsőre gondoltam, de sokan felszólaltak, nagyjából korombeliek, vagy kicsit fiatalabbak, de mind diákok, akiknek még új ez az egész. Su professzor demonstrálta is a képességét, mikor Xavier professzor egy kisebb papírköteget nyújtott át neki. Klónokat hozott létre, akik szétosztották egymás között a lapokat, majd körbe vitték és minden diák kapott egyet. A lapokon az órarend, az osztály, a mentor, valamint a választható szakkörök voltak, amik közül egyet kellett erre az évre választani. Nem sokat gondolkodtam rajta. Hank professzorhoz megyek Evolúcióra. Az osztályom mentora Lensherr professzor. Épphogy végig olvastam a papíromat, - esélyem nem volt megnézni az órarendem rendesen, - megjelent egy fura szemkötős alak.
~ Ez meg ki a fene? - ahogy az alak megjelent Lensherr és Xavier professzorok rögtön elvonultak, valószínűleg az iroda felé. Eltettem a helyére néhány széket, majd az előttem elsunnyogó két srác után indultam, hogy megtudjam ki az a félszemű fazon aki véget vetett az évnyitónak.
Maxwell Evans
Játékos
Maxwell Evans

Hozzászólások száma : 49

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 7:09 am

Megülve a tömegben csak sorba néztem ahogy már ismerősök és ismeretlenek egyaránt bemutatkoznak és megjegyzés képp megtudjuk a képességeiket. A furcsa kissrác szövegében szabályosan elveszek és elkezdek előre bambulni. Mikor megpróbálom felfogni a napi rutinját. Ami egyenesen időtlennek tűnik az én legjobb köridejű reggeleim mellett. De nem ez lenne a legfurcsább. Inkább a csaj, macska... tigris. Vagy mit t'om én micsoda. Valami nagy macskának vallja magát. De elmerülök a gondolat menetemben. ~ Vajon teljesen négy lábú lesz és a szennyes kupacból lesi az áldozatai vaaagy csak mintás, szőrös lesz karmokkal. Szereti a fetisisztákat harapdálni. Vajon olyankor gyantázva van a bikini vonala? Ha erre gerjed valaki akkor már állat fétise van? Hmmmm... ~ Merengek a pódiumot bámulva, bár már nincs ott a lány. Én nagyban lekésem a belépőmet. Pedig milyen menőn betudtam volna mutatkozni. ~Majd... majd talán legközelebb. Legközelebb megmutatom nekik ki a hülye... Asszem kicsit elkalandoztam.~ Feleszmélve elfogadom a papírt, gyorsan végig fut rajta a szemem. Majd a tanár urakat figyelve összehajtom és elteszem még ültömben. De a figyelem eltereléssel csak azt érték el, hogy kíváncsi legyek.~ Valami, valami érdekes lehet csak a szemkötős csókával kapcsolatban. Bizonyosan valami katona vagy ügynök vaaaagy uzsorás. Talán a prof tartoik valakinek, abból építette fel ezt a szép kecót. Jaaa... Rohagdjak meg ha nem próbálok meg utána nézni. ~A gondolattal már el is tűnök, figyelve arra, hogy hamar bezárjam magam után a kaput és megcélzom az egyik bokrot a kívánt irányba. Teleportálással próbálok bejutni az épületbe is, a lehető legközelebb az igazgatóihoz, hogy a közelbe várjam őket be.

U.i.:Bocs, hogy nem írtam kicsit csúsztam...
Vanessa Vyserian
Jegelt karakter
Vanessa Vyserian

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 7:27 am

Nah zsír... házirend, sok óra, meg pakolás... Esküszöm imádom már most a helyet. Végigpillantok az osztálynévsoron, mire csupa érdektelen és unszimpatikus figura még unalmasabb neve bámul vissza rám. Oké, talán csak én lennék elég jó társaság magamnak, de kérem, hol itt a hiba?
Fölállok az egész papírköteget egy laza mozdulattal a farzsebembe tűröm, aztán végignézek a díszes társaságon. Mindenki lelép... Annyira, de annyira jellemző! A csíkos hátsóm sem fog leskelődni menni, nem a pletykás sztorira éhes Margó néni vagyok én a szomszédból! felőlem, ha a tanárok egy szemkötős szerencsétlennel akarnak játszadozni, hát fene a gusztusukat, de amíg nem rakják tele az iskolát rózsaszín pónikkal, felőlem akár punkok is lehetnek!
Egymásba pakolok 5-10 széket, és amennyit bírok, annyit könnyeden felkapok. Azért van előnye ennek a tigris dolognak, régen sem voltam nebáncsvirág, de így azért kissé többet bírok, mint macskaéveim előtt. Valami szemkötőpartyból meg pletyka és sztorivadászatból kimaradt tanárt keresek, és jó hangosan, hogy azért mások is hallják odaszólok neki.
- Minden széket le kell vinni a pincébe? Mert úgy látom a csoport egésze hamarabb old kereket, mint hogy bármit is csináljon.
Közben egyensúlyozok a halom székkel. Talán fura látvány lehetek a laza cuccokban farzsebben prospektusköteggel, plusz megtoldva még egy széktoronnyal. Nah de akinek nem tetszik, az ne nézzen rám, oszt meg vagyon oldva az esztétikai hiperprobléma.
Iris Campbell
Inaktív karakter
Iris Campbell

Hozzászólások száma : 12
Csatlakozás ideje : 2011. May. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 9:08 am

A szokásos pozíciómban szundítottam épp - párna a fejemen, az egyik karom pedig lelóg az ágyról - amikor az órám idegesítő hangja felébreszt. Kitapogatom a mobilomat az éjjeli szekrényről, leállítom az ébresztőt és vissza is teszem a helyére. Ez a mozdulatsor már annyira rutinosan megy, hogy még oda sem kell néznem. De sajnos túl jól ismerem magam és ezt az is igazolja, hogy öt perc múlva újra felhangzik a dallamosan nem nevezhető kakas kukorékolás. Igen, a mobilomon az ébresztő kakas kukorékolás, még pedig azon egyszerű okból, hogy amikor végig néztem a dallamosabbnál dallamosabb ébresztő hangokat és ez bizonyult elég idegesítőnek ahhoz, hogy elérje, hogy felébredjek rá. Megint megkísérlem kikapcsolni az ébresztőt, de ezúttal elhomályosult látásomra is szükségem van, hogy sikeretlen. Szerencsémre vagy épp balszerencsémre még ez sem elegendő, hogy ne aludjak vissza. Amikor megint felébredek elégedetten nyújtózkodom egyet, majd ledobom a takarót magamról és leülök az ágy szélére. Kicsit megdörzsölöm a szemeim, de ez csak annyihoz elég, hogy lássam mi van a lábam előtt. Összeszedek néhány cuccot és kitámolygok a fürdőbe, ahol gyorsan elintézem a napi rutint és immár normális szemekkel térek vissza a szobámba felöltözni. Tegnap este kicsit kómásan egy fekete farmert, egy aránylag kivágott fekete pólót na meg persze a fehér inget. Ráérősen felöltözök, magamhoz veszem a mobilom és a fülesem, kilépek az ajtón amit bezárok magam mögött és már el is indulok az udvar felé. A folyosókon semmi nem történik és a csönd kifejezetten zavar szóval úgy döntök, hogy zenét hallgatok. Mindjárt gyorsabban telik az idő miközben a fülemben zakatol a zene és mire észbe kapok már az udvarra nyíló ajtó előtt állok. Most már teljesen felébredve kinyitom az ajtót és kilépek a szabadba. Gyorsan körbe nézek, hogy mennyire késtem el, de kellemesen csalódok, mert a tanárok és a két igazgató akik a pódiumon állnak még mindig beszélgettek valamiről így az ünnepség nem kezdődött el. Elégedett vigyorral az arcomon a székek rengetege közé sétáltam és valahol hátul kerestem magamnak egy szimpatikus helyet. Nagyon belemerülök a zene hallgatásba így csak akkor veszem észre, hogy Xavier professzor a pódiumon áll, amikor valaki oldalba bök. Ennek hatására oda nézek, lehalkítom a zenét, de csak az egyik fülemből veszem ki a fülhallgatót.
~ Fél fül éppen elég, hogy a szokásos iskolai beszédet hallgassam ~ elégedtem meg ezzel a magyarázattal és bűntudat mentes vigyorral ültem tovább.
Ahogy a prof bele kezd a mondandójába kicsit elkalandozok, de egy-egy szófoszlány eljut hozzám.
~ Na igen... a korán kelés nem az én sportom. Kíváncsi vagyok mennyit lehet késni ebben a suliban és mi a bünti érte ~ sopánkodok előre gondolva arra a rengeteg késésre amit be fogok gyűjteni az év során.
Még gyorsan végig nézek az előttünk megjelent tanárokon, meghallgatom a neveiket, bár egy fikarcnyi kétségem sincs a felől, hogy egyikükére se fogok emlékezni. Amint meghallom, hogy Xavier belekezd a beszédbe megpróbálok koncentrálni hátha mond valami érdekeset is, de a reményem ami afelé irányul hátha ez más fajta beszéd lesz, mint a régi sulimban szinte azonnal meghal én pedig csalódottan adom meg magam a hívogató dallamoknak amik a fülesből jönnek. Hamarosan arra figyelek fel, hogy körülöttem sokan kuncognak így arra jutok, hogy egy ideig figyelek. Megkérdezem mi történt a mellettem ülőtől és miután sikerült megtudnom valamit a többi tanár képességét hallgatom meg. Amikor ők befejezik a diákok jönnek, de nekem meg se fordul a fejemben, hogy kiálljak.
~ Túl sok macera a semmiért. Ehhez én túl lusta vagyok ~ felsorolom gyorsan az érveket, amik amellett vannak, hogy maradjak a hátsómon és elég nyomósak, hogy megfogadjam a saját tanácsom.
A többi diák beszédét már kevsébé veszem figyelembe, de néhány arc és a hozzá kapcsolódó név meg a képesség megmarad. Amikor mindenki befejezi a bemutatkozást aki akart ismét a professzor lép a mikrofon mögé és miközben kiosztják az általa szétküldött lapokat elmondja mi is áll rajta. Amikor az egyik klón közel ér hozzám kiveszem a fülest, majd átveszem a lapot. Hatalmas sóhajokkal pásztázom át a lapot napról napra és amikor szemeim megpillantják a papíron a szombat szót olyan sóhaj hagyja el a szám, mintha a lelkem távozna a testemből.
~ Nincs is rosszabb, mint a szombati tanítás. Bent ülni hétvégén a suliban egyenesen kínzás... nem tudom hogy fogom elviselni ~ kalandozok el ismét.
Mire észbe kapok a diákság kezdi elhagyni a helyét, így nekem sincs semmi okom maradni. Vagyis lenne, de a fülemben zúgó zene miatt ezt nem hallom és a se tűnik fel, hogy egy ismeretlen alak felbukkanása miatt az iskola vezetőit elvonulnak. Mit sem tudva a dologról "süketen" vissza indulok az a szobámba hátha le tudok még pihenni egy kicsit. Amikor hátra pillantok észreveszem, hogy a többiek pakolnak, így megpróbálok észrevétlenül besurranni az épületbe. Elméletben ekkor meglátom a két srácot, akik szintén arra a döntésre jutottak, hogy nem kívánnak részt venni a pakolásban. Ahogy elnézem őket a kíváncsiság aprócska lángja kigyullad bennem.
~ Ahhoz képest, hogy csak a munka elől akarnak meglógni túl óvatoskodóak.... ~ ahogy egyre jobban furdal a kíváncsiság sok ötletem támad, hogy milyen csínytevések elkövetésére készülnek a srácok, de végül arra az elhatározásra jutok, hogy nem találgatom.... inkább biztosra megyek és követem őket. Amint megszületik bennem az elhatározás a két fiú után eredek.

A hozzászólást Iris Campbell összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 15, 2011 12:01 am-kor.
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitimeCsüt. Május 12, 2011 10:30 pm

Az ünnepség rövidebb lett, mint ahogy Trant számította. A professzor és Monroe tanárnő hamar lezárta a dolgot, talán a diákoknak akartak kedvezni, vagy csak ők sem szeretik a hosszú ceremóniákat. Su tanár úrtól megkapja a papírt, és tüzetesen átvizsgálja, és mikor meglátja a nevét a csoportban elvigyorodik. Linda és Stasie osztályába került ő is. Sajnos Scott máshova került, de ez legalább megvan.
A szakkör választás a világ legegyszerűbb dolga legalábbis számára. Ki más mellett is tanulhatna, mint Dr. Maccoy-tól. Nála lesz mindenképp, és talán még a másik szakköre jegyzeteit is meg tudja, majd tőle szerezni.
Talán még is csak jó volt, hogy kosarazott, így legalább ismer nem is csak egy valakit az osztályából, és hogy a mentorból is a leggyönyörűbbet kaptuk. El sem tudja mondani mennyire örül. Feláll a székéből, és már el is felejtette mi lenne a dolga. A szemével csak a megmentőjét keresi, és ha sikerül kiszúrni, oda is megy egyenesen.
- Ssssziassssztok. - Köszön neki(k) ha Linda szobatársával van. - Hogy érzzzzed magad? Reméltem, hogy mára már jobban lesssszel. - Az aggodalom kiül az arcára, és a hangjában is erősen érződik. - Láttátok egy ossssztályba kerültünk. Remélem jó évünk lessssz. - És már nem is ebbe a világban jár, hanem a jövőt fürkészi vizenyős szemeivel. A boldog és szép jövőt, ahol barátai vannak, és mindent megtehet.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Iskola udvar, kert   Iskola udvar, kert - Page 2 Icon_minitime

Iskola udvar, kert
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Iskola ismertető

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: New York város - Játék idő: 2000. December :: Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye-
Ugrás: