Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Gabriel Morison

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Gabriel Morison
Jegelt karakter
Gabriel Morison

Hozzászólások száma : 20
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 30.

Gabriel Morison Empty
TémanyitásTárgy: Gabriel Morison   Gabriel Morison Icon_minitimeHétf. Május 02, 2011 12:51 am

Születési név: Gabriel Morison
Becenév/ álnév: Matt
Faj: Homo Spaiens Superior
Kor: 19
Családfa:
•Apa: Marcus Morison (életben, Ilchester - Meryland állam)

•Anya: Tanya Morison (életben, Washington)

•Testvér(ek): Drake Morison (az apjával él)

Betegségei: Nnincs
Foglalkozás: Diák

Jellem: Hangulatember. Alapjáraton segítőkész és rendes a társaival. Nyugodt természet, elég sokáig tűr, de ha elszakad a cérna, akkor szinte lehetetlen megállítani. Utálja, ha ócsárolják.

Szakképzettség: Önálló, bár erre rákényszerült egy ideig. Beszél angolul és egy kevéssé japánul is. Jogosítványa B kategóriára van. Sokat olvas, épp ezért eléggé művelt. Képzett harcművész, eleinte kung-fuzott, majd a karatéra váltott, a középiskolában pedig focizott is.

Képesség: Asszimiláció, azaz képes bármilyen anyagot a testére venni. Ehhez mindenképpen valamilyen érintkezésbe kell lépnie az anyaggal (pl. ráteszi a kezét, neki dől a falnak stb.). A képességét még nem igazán tudja jól kihasználni. Minnél nagyobb területet akar lefedni a testén, annál nagyobb terület kell az adott anyagból. Ez idővel, ahogy a képessége fejlődik változik majd. Egyelőre a testére felvitt anyagot 5, maximum 10 percig képes fent tartani.

Felszerelés/ fegyverzet/ értéktárgy/ vagyon tárgy: Egy pár kunai.

Osztály: 2. Osztály tagjai - Mentor: Erik Lensherr

Szakkör: Evolúció (Hank McGoy)
A mutáns mibenlét boncolása és megértése minden mértékben a fő cél. Az eredet és az evolúció jövőbeli változásainak megértése a cél.

Nem Játékos Karakter:

Összes pont: 10
Elköltött pont: 3
Megmaradt pont: 7

A hozzászólást Gabriel Morison összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 12, 2011 4:28 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Cerebro

Cerebro

Hozzászólások száma : 543
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.

Gabriel Morison Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gabriel Morison   Gabriel Morison Icon_minitimeHétf. Május 02, 2011 12:52 am

Elfogadva, jó játékot!
https://xmenfrpg.hungarianforum.net
Kolosszus

Kolosszus

Hozzászólások száma : 152
Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27.

Gabriel Morison Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gabriel Morison   Gabriel Morison Icon_minitimePént. Júl. 22, 2011 11:21 pm

Szia!
3 hónapos bővítésed hiányát nem tudom ponttal díjazni, de 28-áig még van időd, ha elakarsz indulni Korszakon!
Az előtörténetedet olvasva azt szűrtem le, hogy a családod egy középszerű család. Akkor ahhoz mérten kapod havonta a zsebpénzedet, ami 70$. Kérlek, tüntesd fel az adatlapodon, hogy minden hónap 10-én jár neked 70 $!
Továbbá, mivel elmúltál 16, vállalhatsz diákmunkát. A diákmunka 200-300 $ közötti összeget jelent havonta, de akkor felkell tüntetned a munka jellegét, és a munkanapokat, amikor nincs szakkör az iskolában( 1 diák egy héten 3-4 napot vállalhat, kedvétől, és az órarendtől függően)!
Itt egy minta, ahogyan én elképzeltem, persze nem pontosan így, ha nem fűlik hozzá a fogad.
Összes pénz: 70$
Elköltött pénz:0 $
Megmaradt pénz: 70$
Havonta kapott összeg: Havonta 70 $
Ajánlott tartalom

Gabriel Morison Empty
TémanyitásTárgy: Re: Gabriel Morison   Gabriel Morison Icon_minitime

Gabriel Morison
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Gabriel Morison
» Gabriel Taylor
» Gabriel Taylor
» Gabriel Taylor szobája
» Gabriel Taylor - Furcsa

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Cerebro (adattár) :: Adatlap és bővítés-
Ugrás: