Gabriel Morison Jegelt karakter
Hozzászólások száma : 20 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 30.
| Tárgy: Gabriel Morison Hétf. Május 02, 2011 12:51 am | |
| Születési név: Gabriel Morison Becenév/ álnév: Matt Faj: Homo Spaiens Superior Kor: 19 Családfa: •Apa: Marcus Morison (életben, Ilchester - Meryland állam)
•Anya: Tanya Morison (életben, Washington)
•Testvér(ek): Drake Morison (az apjával él)
Betegségei: Nnincs Foglalkozás: Diák
Jellem: Hangulatember. Alapjáraton segítőkész és rendes a társaival. Nyugodt természet, elég sokáig tűr, de ha elszakad a cérna, akkor szinte lehetetlen megállítani. Utálja, ha ócsárolják.
Szakképzettség: Önálló, bár erre rákényszerült egy ideig. Beszél angolul és egy kevéssé japánul is. Jogosítványa B kategóriára van. Sokat olvas, épp ezért eléggé művelt. Képzett harcművész, eleinte kung-fuzott, majd a karatéra váltott, a középiskolában pedig focizott is.
Képesség: Asszimiláció, azaz képes bármilyen anyagot a testére venni. Ehhez mindenképpen valamilyen érintkezésbe kell lépnie az anyaggal (pl. ráteszi a kezét, neki dől a falnak stb.). A képességét még nem igazán tudja jól kihasználni. Minnél nagyobb területet akar lefedni a testén, annál nagyobb terület kell az adott anyagból. Ez idővel, ahogy a képessége fejlődik változik majd. Egyelőre a testére felvitt anyagot 5, maximum 10 percig képes fent tartani.
Felszerelés/ fegyverzet/ értéktárgy/ vagyon tárgy: Egy pár kunai.
Osztály: 2. Osztály tagjai - Mentor: Erik Lensherr
Szakkör: Evolúció (Hank McGoy) A mutáns mibenlét boncolása és megértése minden mértékben a fő cél. Az eredet és az evolúció jövőbeli változásainak megértése a cél.
Nem Játékos Karakter:
Összes pont: 10 Elköltött pont: 3 Megmaradt pont: 7
A hozzászólást Gabriel Morison összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 12, 2011 4:28 am-kor. | |
|
Cerebro
Hozzászólások száma : 543 Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.
| Tárgy: Re: Gabriel Morison Hétf. Május 02, 2011 12:52 am | |
| | |
|
Kolosszus
Hozzászólások száma : 152 Csatlakozás ideje : 2011. Jun. 27. Age : 34 Tartózkodási hely : Pécel
| Tárgy: Re: Gabriel Morison Pént. Júl. 22, 2011 11:21 pm | |
| Szia! 3 hónapos bővítésed hiányát nem tudom ponttal díjazni, de 28-áig még van időd, ha elakarsz indulni Korszakon! Az előtörténetedet olvasva azt szűrtem le, hogy a családod egy középszerű család. Akkor ahhoz mérten kapod havonta a zsebpénzedet, ami 70$. Kérlek, tüntesd fel az adatlapodon, hogy minden hónap 10-én jár neked 70 $! Továbbá, mivel elmúltál 16, vállalhatsz diákmunkát. A diákmunka 200-300 $ közötti összeget jelent havonta, de akkor felkell tüntetned a munka jellegét, és a munkanapokat, amikor nincs szakkör az iskolában( 1 diák egy héten 3-4 napot vállalhat, kedvétől, és az órarendtől függően)! Itt egy minta, ahogyan én elképzeltem, persze nem pontosan így, ha nem fűlik hozzá a fogad. Összes pénz: 70$ Elköltött pénz:0 $ Megmaradt pénz: 70$ Havonta kapott összeg: Havonta 70 $ | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Gabriel Morison | |
| |
|