Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Cerebro

Cerebro

Hozzászólások száma : 543
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 18.

Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Empty
TémanyitásTárgy: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeKedd Május 03, 2011 6:54 pm

Egy jól felszerelt szoba, minden szükséges bútorral és egyéb értékcikkel amire két főnek szüksége lehet.

Amikor Trant, Alex és Stasie felérnek az emeletre, majd pedig Linda szobájába a lány kopogtat az ajtón, mire Hank tanárúr hangja csendül fel, és tessékeli be a vendégeket. Az ágyon Linda fekszik, tőle nem messze a fotelban pedig Jean és Scott, illetve Sarah Rushman aki Trant számára még nem lehet ismerős. Egymaga az ablaknál áll, eléggé aggódva, és figyeli barátnője állapotát. Hank az érkezőkre néz, és nem is várja meg a kérdést, egyből válaszol, ugyan is feltételezi, hogy a sérült állapotáról akarnak érdeklődni.

-Semmi baja, agy kis pihenés majd helyre hozza. Estére már velünk fog vacsorázni. -mondja, biztatóan és kedvesen miközben Lindara vet egy-egy kósza pillantást aki kezd ébredezni.
Vissza az elejére Go down
https://xmenfrpg.hungarianforum.net
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

Hozzászólások száma : 98
Csatlakozás ideje : 2011. Apr. 23.
Tartózkodási hely : Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeSzer. Május 04, 2011 1:08 am

Előzmény: Xavier és Magnus irodája

Kilép az igazgatóiból, és számára csodás látvány fogadja. Két iskolatársa az, akik nem csak hogy pont őt várták, de még aggódtak is érte. Stasie kérdez tőle dolgokat, amire hála istennek pozitív válaszokat tud adni. Nem venné a szívére, ha el kellene keserítenie ezt a gyönyörű lányt.
- Köszönöm. hogy aggódsz értem, de nem lesz semmi bajom. Az igazgatókkal csak arról beszéltünk, hogy vigyázzak jobban magamra. - A hangja egy kicsit remeg, még sohasem érdeklődött így iránta senki. Főleg nem ilyen szemrevaló teremtés. - Nem. Nem kell elmennem, és igen diák maradok még egy jó darabig. Kivéve ha valami nagy bolondságot csinálok. - Próbálja elütni az aggódási rohamot egy kis viccelődéssel, és már a szája is fogatlan mosolyra nyílna mikor szégyenlősen mégsem teszi. Talán az még sok lenne, az új társainak. A kedves noszogatásra, elindul az egyik irányba, majd hirtelen megtorpan és visszanéz a társaira. - Öhm, nem tudom az utat. - Hajtja le szégyenlősen a fejét. A zöldes bőrén lilás foltokban jelennek meg az arcpírok. A társai mosollyal az arcukon vezetik el őt a lány szobájába.

Amikor benyitnak a szobába az embereke láttán megretten egy kicsit. Egy ilyen kis helyiségben elég nagy zsúfoltság van. Félve lép be közéjük, talán már sok lesz ez a gyengélkedőnek. Tudja, mit mondott a tanár úr, de lehet hogy tetézni fogják az állapotát ha zavarják.
- Tanár úr mikorra fog helyrejönni? Miben segíthetnék? Könnyebbé tehetném a dolgot valamivel? Talán vissza lehetne fordítani a folyamatot. Inkább én ájuljak el, mint Linda. - A kérdések és feltételezések csak úgy záporoznak a nyálkás szájból. A fiú mindent meg akar tenni, amit csak képes lehet. Tudja, hogy nem erős, és még semmihez sem ért, de valamit ő is tehet.
Cerebro

Cerebro

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeSzer. Május 04, 2011 5:33 am

Trant kérdései amint felmerülnek, szinte ideje sincs válaszolnia Hank tanárúrnak, mert Scott azonnal feláll és a fiú elé siet. Látszik arcán, hogy őt eléggé megviselték a történtek és hogy felelősnek érzi magát. Míg Alex keres magának egy helyet ahol leülhet addig Stasie azonnal lerohamozza barátnőjét és izgatottan vizsgálgatja állapotát. Trant pedig Scottal nézhet szembe.

-Sajnálom Trant. Ha tudom, hogy rosszul leszel... -mondja, de szavai félbe szakadnak, mikor a tanárúr megszólal. -Mennyetek ki legyetek szívesek, Lindanak pihennie kell. Sarah és Trant, ti nyugodtan maradhattok, ha gondoljátok. -ekkor Scott sajnálkozva búcsúzik el Tranttől és Lindatól is. Lassan mindenki távozik, jobbulást kívánva a lánynak, még maga Hank is, aki csak az ajtóból fordul vissza. -A vacsoránál várunk, addigra biztos jól leszel. -mondja a tanár a lánynak és Trantnek is, hogy válaszoljon korábbi kérdésére. Utána még hozzá teszi halkan -Pihenj sokat Linda, és gyerekek... ne sokáig zavarjátok őt.

Ezzel csak hárman maradnak a szobába, és az ágyban fekvő már teljesen ébren van. Kicsit hosszasan nézi a szobatársát és vendégét is egyaránt, majd egy nagy sóhaj keretein belül kicsit fáradtan és megviselten szólal meg.

-Jó meccs volt. -erős iróniával mondja.
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeSzer. Május 04, 2011 11:51 pm

Trant csak kapkodja a fejét, de közbe egy szót sem tud szólni. Az emberek csak rohangálnak fels-alá. Először Scott akart mondani valamit, de a tanár úr miatt sohasem fogja megtudni mi is lett volna az. Mielőtt még bármi választ is kaphatott volna, mindenkit kitessékelt a szobából, és így hármasban maradt a lányokkal. Az arca először újra elkezd lilulni. Ilyen még sohasem történt vele, még lehetősége sem volt, hogy két lánnyal egy szobába legyen. Főleg nem ilyen gyönyörűekkel. Alig mer megszólalni, főleg miután hallotta az ironikus megjegyzést Lindától.
A gondolatai cikáznak, alig tudja felmérni a helyzetet. Nem tudja mit tegyen, így hát abbahagyja, és csak kimondja, ami eszébe jut először.
- És még csak az eredményt sem tudom. Biztos elvertünk titeket. Ezekkel a kezekkel nem hibázhattam. - Mutatja fel a vézna kis kezeit. Reméli, hogy ez a kis élcelődés, jobb kedvre deríti a lányokat. Bármi is történt, az ő hibája volt, és nem lenne ágyban Linda, ha nem erőlteti a dolgot.
Cerebro

Cerebro

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeCsüt. Május 05, 2011 3:12 am

Az ágyban fekvő csak kissé nehézkes mosolyt ereszt, majd Sarah felé tekint, aki szintén halvány mosoly kíséretében viszonozza a pillantást. Linda vesz egy mély levegőt, majd Trantre tekint.

-Mi történt veled? Úgy éreztem, mintha a tüdőm egyszerűen használhatatlanná válna. Még is mi baj van veled? Nem bírod a sportot? Vagy... valami más? -kérdi érdeklődve és értetlenül, mivel úgy érzi, hogy az átélt fájdalom nem egyszerű fáradás utáni légszomj volt, ez több annál. Arcáról leolvasható a kíváncsiság és az együttérzés is. Sarah mind e közben csak némán hallgat, nem úgy fest, mint aki nagyon bele szeretne folyni a dolgokba, és a zárkózottság jeleit produkálja. Egymaga áll az ablaknál és csak figyel. Lehet Trant jelenléte miatt.

A hozzászólást Charles Xavier összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 05, 2011 3:47 am-kor.
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeCsüt. Május 05, 2011 3:42 am

A fiú kicsit szégyenlősen megvakarja a kobakját, és vár még egy kicsit a válasszal. A nyelve újra saját életet kezd járni, és nem is fogja fel Trant, hogy nem lehet túl szép látvány mikor megnyalja a sárgás szemgolyóját. Végül csak összeszed annyi bátorságot, hogy kibökje az igazat.
- Tudod, nem vagyok teljesen alkalmas a szárazföldi életre. - Tekint önkénytelenül is végig vézna testén. - Van tüdőm, és kopoltyúm is, de egyik sincs teljesen kialakulva. Hasonló állapotban vannak, mint a farkam. - A vigyorog, hogy ne sajnálják a lányok. Az még rosszabb, mint az undor az leküzdhetetlen. Ekkor látja meg Sarah-t az ablakban, nem tudja miért nem fordul felé, de sejti. Leesik neki, hogy ideje távoznia.
Feláll az ágyról, és már az ajtó felé lép. Mielőtt kinyitná még visszafordul, és mélyen Linda szemébe néz.
- Nagyra értékelem, amit tettél. Sajnos tudom, hogy nem ez lesz az utolsó ilyen "incidens", és nem szeretném ha miattam lenne valami baja, bárkinek is. Én már többször is átestem ezen, kibírom. Ez az én keresztem. - Ezzel kinyitja az ajtót, és megpróbál utána sietni Mccoy tanár úrnak. Talán még megtalálja a folyosókon.
Cerebro

Cerebro

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeCsüt. Május 05, 2011 4:21 am

Linda csak kicsit talán elborzadva hallgatja Trantet, és nem is igazán érti mért állt be akkor még is játszani, ha tudta mi lehet a következménye. A hallottakon Sarah is elförmed, és mind a két lánytól együtt érző pillantásokat kap. De mikor a fiú kijelenti, hogy most távozik Linda kicsit mintha marasztalni próbálná azzal, hogy még kérdez tőle valamit, de ha Trant ezek után is távozna, nem tartja vissza és útjára engedi, hogy megkeresse Hank tanárurat.

-Ugye neked azért semmi bajod és jól vagy? -kérdi a lány, amire barátnője is várja a választ és mintha arcáról leolvasható lenne az, hogy valahol megérti a fiút, és sajnálja, de mind e mellett a zárkózottság ott van.
Trant Hardwin / Undor
Jegelt karakter
Trant Hardwin / Undor

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeCsüt. Május 05, 2011 4:36 am

A kérdés hallatán meglepődik. Nagyon meglepődik. Eddig még ennyi aggódást sohasem kapott, főleg nem egy nap alatt. Először az igazgatóiban, most meg ez. Szeretni fogja ezt az iskolát. A lányok olyan kedvesek, és gondoskodók. Talán még barátnőre is szert tehet ha ügyes.
~ Kikre is szoktak bukni a filmekben az lányok. Igen megvan a vagány, és erős férfiakra. Akik nem félnek semmitől, és sohasem lesz komoly bajuk. ~ A gondolatokból elhatározás lesz. Az elhatározást pedig tett követi. Kihúzza magát, még az ajtóban, és úgy tesz mint akinek tényleg semmi nem árthat. Legalábbis próbál úgy tenni.
- Neked kössssszönhetően, majd kicsattanok. Tudjátok nekem sssssemmi nem árthat, sssssok dolgon túl vagyok már rövid életem alatt, ez a kissss aprósssság meg ssssem kottyan. Főleg, hogy ilyen csodálatos megmentőm volt. - Igazából nem is tudja mit tesz. Reméli flörtöl kicsit. Beszélgetés lezárásaként kacsint egyet, és kirobog a szobából. Még annyit, azért hozzátesz. - Légy gyorssssan jobban, nem sssszabadna ilyen sssszép napon egyedül lenni a négy fal között. - És már a folyosón rohan, görnyedt hátú leendő tanítóját keresve.
Cerebro

Cerebro

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitimeCsüt. Május 05, 2011 6:10 pm

Jó kívánságok után Trant elhagyja a szobát és a lányok búcsúzkodnak tőle. A fiú Hank után indul, de a férfit nem látni a folyosókon, az emeleten sehol máshol. Már mint saját szobájába, ha esetleg Trant ott keresné. Valószínűleg így csak a földszint marad és ott is csak fárasztó keresgélés után talál rá. Hát igen. Hatalmas az intézmény ahhoz, hogy pillanatok alatt megtaláljon az ember valakit. A tanárúr épp osztálytermében van, és író asztala mögött a jegyzeteivel szöszöl. A munkájába annyira elmerűl, hogy észre sem veszi, hogy belépett valaki.

Folytatás: Osztálytermek
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája   Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája Icon_minitime

Linda Macenroy és Sarah Rushman szobája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» David Nash szobája
» Gabriel Taylor szobája
» Trant Hardwin szobája
» Craig McAllister szobája
» Heily Anderson szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: New York város - Játék idő: 2000. December :: Xavier és Lensherr Speciális Képességű Diákok Intézménye-
Ugrás: